Παράδειγμα προς μίμηση η Αλεξάνδρα Σερεμέτη για τις νέες αθλήτριες!

on . Posted in Tae Kwon Do

force 1 tasos tsalas 10

nikitas michalakopoulos 140

fightersdome new banner

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο ufight.gr , o προπονητής στην Εθνική Ομάδα Kick Boxing και ομοσπονδιακός προπονητής Tae Kwon Do (2018 &2017), κ. Νικήτας Μιχαλακόπουλος μας μίλησε γιατην αθλήτριά του Αλεξάνδρα Σερεμέτη.

Συγκεκριμένα μας τόνισε :

«Αφού πρώτα ευχηθώ σε όλη την Εθνική Ομάδα Kick Boxing που θα μεταβεί στη Σλοβακία για το επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO , καλή επιτυχία , αξίζει να σταθούμε σε μια αθλήτρια μέλος της Εθνικής Ομάδας , η οποία κατά τη γνώμη μου,αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα κορίτσια που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τα μαχητικά αθλήματα.

Και αυτό διότι πίσω από τη συμμετοχή της Σερεμέτη στο Πανευρωπαϊκό του 2018,περνάει συγχρόνως κι ένα μοναδικό όσο και σπουδαίο μήνυμα στις νέες κοπέλες.

Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν η Σερεμέτη του «ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ» προ 9 μόλις μηνών έγινε μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη μητέρα και εργαζόμενη, κατάφερε να προετοιμαστεί σκληρά και να είναι έτοιμη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KICK BOXING της Σλοβενίας.

Οι δυσκολίες αμέτρητες, παρέα με τα ξενύχτια για την ανατροφή της κόρης της παράλληλα με την εργασία της στον σύλλογο του «ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ» στην Πετρούπολη, κατάφερε να προετοιμαστεί σκληρά για τους αγώνες της.

Αυτό το γεγονός ανεξαρτήτου αποτελέσματος αποδεικνύει από μόνο του το μεγαλείο ψυχής της Σερεμέτη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί κι ένα κοινωνικό μήνυμα για τις Νέες Αθλήτριες αλλά και γενικότερα δείχνει σε όλα τα Νέα Παιδιά ότι όταν αγαπάς κάτι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις.

Βέβαια να μην παραλείψω ότι αυτό το γεγονός με κάνει δίπλα υπερήφανο αφού πέραν της ιδιότητας της αθλήτριας μου η Αλεξάνδρα είναι και σύζυγος μου.

Έτσι μετά το ΧΡΥΣΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ στο TAE KWON DO το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ της WAKO και το ΧΑΛΚΙΝΟ στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ της WAKO,ήρθε η ώρα να περάσουμε αυτό το μήνυμα στα Νέα Παιδιά.

Εύχομαι σε όλη την Εθνική Ομάδα Πολλές Επιτυχίες.»

adrenaline banner 0008

aaabbhu6e

μαχαιρι 8