Με χορηγούς ‘SAP’ και ‘SEVEN HELLAS’ η Αλεξάνδρα Σερεμέτη στο Πανευρωπαϊκό της WAKO!

on . Posted in Tae Kwon Do

force 1 tasos tsalas 10

seremeti sapp 14

fightersdome new banner

Δυνατή χορηγία για τον Σύλλογο 'ΑΓΣ Άμιλλα' και την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Taekwondo και Kickboxing Αλεξάνδρα Σερεμέτη έκλεισε από την μεγάλη εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού 'SAP' μέσα από την 'SEVEN HELLAS' του Ηλία Μαστρανδρέα.

Η Σερεμέτη έχει ένα φοβερό βιογραφικό στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων έχοντας υπάρξει Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης TaeKwondo , καθώς και Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Kickboxing στην WAKO .

Η συγκεκριμένη χορηγία έκλεισε ενόψει της συμμετοχής της αθλήτριάς μας στο επίσημο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών 2018 της WAKO που θα γίνει στην Σλοβακία.

Η Σερεμέτη θα ταξιδέψει με την Επίσημη Εθνική Ομάδα Kick Boxing και θα βρίσκεται εκεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή της και προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Νικήτα Μιχαλακόπουλου στην Μπρατισλάβα .

Στόχος μια ακόμα μεγάλη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο για την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως η Σερεμέτη έχει στην κατοχή της ήδη χρυσό Πανευρωπαϊκό μετάλλιο στο Taekwondo, χάλκινο παγκόσμιο μετάλλιο στο Kickboxing, καθώς και χάλκινο πανευρωπαϊκό μετάλλιο στο Kickboxing αγωνιζόμενη στην WAKO.

Επίσης σημειώνουμε όσον αφορά το Kick Boxing πως είναι είναι και ΑΗΤΤΗΤΗ στην Ελλάδαμε ένα ασύλληπτο ρεκόρ νικών το οποίο διαρκεί 12 χρόνια από το 2006 έως σήμερα!

Σε δηλώσεις της στο ufight.gr η Αλεξάνδρα Σερεμέτη τονίζει :

«Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Ηλία Μαστρανδρέα , την SEVEN HELLAS και τη SAP για την ευγενική χορηγία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ενόψει του Επίσημου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών και γυναικών στη Σλοβακία.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να καταφέρω να φέρω στη χώρα μου μια διάκριση τόσο υψηλού επιπέδου όπως το Πανευρωπαϊκό της WAKO!»

adrenaline banner 0008

aaabbhu6e

μαχαιρι 8