Προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα Camp Taekwondo ο Νίκος Κακαρέλης

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

νικος κακαρελης 9150

fightersdome new banner

Ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ δίδαξε τα μυστικά του Ολυμπιακού αθλήματος του Taekwondo σε ένα απο τα μεγαλύτερα camp στα Ιωάννινα .

Εκεί ο μεγαλύτερους σύλλογος των Ιωαννίνων 'ΑΣ ΖΗΚΟΣ WTF ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ' διοργάνωσε ένα πολύ δυνατό camp για την προετοιμασία των αθλητών όπου σε αυτό συμμετείχαν πάνω από 80 αθλητές.

Από αυτούς 15 ήταν αθλητές των εθνικών ομάδων και πάνω απο 20 πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι αθλητές προετοιμάστηκαν με καθημερινές διπλές προπονήσεις 2.30 ωρών η κάθε μια μαθαίνοντας προγράμματα που δουλεύουν οι καλύτερες εθνικές ομάδες .

Ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών --Γυναικών και Νεων- Γυναικών με παρουσία στα τελευταία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθώντας απο κοντά όλες τις καινούριες εξελίξεις και διδάσκοντας καινούργια προγράμματα ώστε οι αθλητές να βάλουν πράγματα στην προπόνησης τους για να προετοιμαστούμε για την καινούργια χρονιά.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα προπονήσει ξανά ο Νίκος Κακαρέλης είναι το camp από 1-6 Αυγούστου μαζί με τον 2 φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαίδη .

Ο προπονητής Νίκος Κακαρέλης ευχαρίστησε την οικογένεια Ζηκου , μια οικογένεια που έφερε το Taekwondo στα Γιάννενα κι έχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην πόλη .

Ο Σύλλογος των Ιωαννίνων θεωρείται απο τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.

aaabbhu6e

protonotarios 276