Με αριθμό συμμετοχών ρεκόρ το Κύπελλο Taekwondo ‘Creta Cup’ στο Ηράκλειο το Σάββατο!

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

tourlakis7

fightersdome new banner

Δελτίο Τύπου : Κρητική Ακαδημία - ΑΜΑ Academy of Martial Arts

Η Κρητική Ακαδημία με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης –Π.Ε. Ηρακλείου και υπο την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO ΕΛΛΑΔΟΣ θα πραγματοποιήσει το Πανελλήνιο Κύπελλο με την ονομασία CRETA CUP που θα λάβει χώρα στην πόλη του Ηρακλείου στις 19 Μαΐου 2018.

320 και πλέον αθλητές μεγάλου βεληνεκούς (98 παραπάνω από πέρυσι) θα συμμετάσχουν με στόχο την διάκριση από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας!

ΑΣ Μακεδονική δύναμη Νεάπολης, Λευκός Πύργος, Ερμής Πάργας, Ερμής Ηγουμενίτσας, Αστέρας Πεύκων, Mars Βασιλικών, Πρωτέας Ιωαννίνων, Φίλοι Νέας Σμύρνης, ΑΓΣ Λάρισας, ΑΣ Μοσχάτου, ΑΓΣ Κερατσινίου, ΑΣ Καλλίμαχος, Ίωνες Ηρακλείου Αττικής, Ίωνες Γαλατσίου, ΑΣ Καστέλλας, ΑΣ Αυλώνας, ΑΣΠΤ Κρητική Ακαδημία, ΑΣ Κρητική Ακαδημία, ΑΣ Χερσονήσου, ΑΣ Καστελίου, ΑΣ Μαχητικών Αθλημάτων Χερσονήσου, ΑΟ Τάλως Αγ.Νικολάου, ΑΣ Ηράκλειτος.

Η Κρητική Ακαδημία και ο Δημήτρης Τουρλάκης, δείχνουν με τέτοιες πρωτοβουλίες την αγάπη τους για το άθλημα που ασκούν, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους αθλητές να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από ένα όμορφο τουρνουά!

Το promo αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει!!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανεπιστημιακό κλειστό στάδιο Βουτών στις 19 Μαίου από τις 9 το πρωί.

Να είστε όλοι εκεί!

Video :

robin van roosmalen seminario 77

aaabbhu6e