Αλέξανδρος Γκότσης : «Τα Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών είναι μια μοναδική εμπειρία για τους θεατές!»

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

alekos gkotsis355

fightersdome new banner

Ο Αλέξανδρος Γκότσης , καθηγητής φυσικής αγωνής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος 7 Dan, πρώην επίσημος προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδας του 2004 και πρώην επίσημος προπονητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μιλά στο ufight.gr ενόψει της συμμετοχής του στο 'KobudoMania Fight Show 2018' με ομάδα Taekwondo επίδειξης τεχνικών και αυτοάμυνας .

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπαμε :

UFight.gr : Κύριε Γκότση είστε ένας καταξιωμένος Δάσκαλος και Προπονητής του Taekwondo. Πείτε μας λίγα λόγια για την πορεία σας στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών και Mαχητικών Αθλημάτων και για τo στυλ που εκπροσωπείτε - διδάσκετε.

Αλέξανδρος Γκότσης : Καταρχήν σας ευχαριστώ για την συνέντευξη και το ενδιαφέρον σας στο προσωπό μου. Η πορεία μου στο χώρο των Πολεμικών Τεχνών και Mαχητικών Αθλημάτων ξεκινάει απο το 1977 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας σε ηλικία 10 ετών. Δάσκαλος μου ο Κορεάτης Cho Bok Nam ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ικανότητες και περγαμηνές στο Ταεκβοντο. Αυτός μας κέντρισε το ενδιαφέρον και την αγάπη στο χώρο όπου παραμένουμε μέχρι και σήμερα. Το Ταεκβοντο που εκπροσωπώ είναι της παγκόσμιας ομοσπονδίας WTF.

kobudomania177

UFight.gr : Ποια είναι η γνώμη σας, για τα Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών, ευρέως γνωστά ως Budo Gala;

Αλέξανδρος Γκότσης : Προσωπικά με εντυπωσιάζουν διότι σου παρέχουν τη δυνατότητα να δεις συγκεντρωμένα όλα τα στυλ των πολεμικών τεχνών, αποκομίζοντας τις ιδιαίτερες και χρήσιμες κατά τ' άλλα τεχνικές, καθώς και το εντυπωσιακό θέαμα που έχουν να επιδείξουν το κάθε ένα από αυτά τα είδη.

UFight.gr : Θεωρείτε σημαντικό το γεγονός, ότι είναι ίσως οι μοναδικές διοργανώσεις που παρουσιάζουν τόσα πολλά και διαφορετικά στυλ και τεχνοτροπίες στην ίδια εκδήλωση; Ποιο κατά την άποψή σας, είναι το μεγαλύτερο όφελος για τους θεατές μιας τέτοιας διοργάνωσης;

Αλέξανδρος Γκότσης : Για μένα που αγαπώ τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπόρ θεωρώ πως όντως ένα τέτοιο γεγονός είναι σημαντικό. Τους θεατές τους δίνεται πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία να δούν και ν' απολαύσουν όλες αυτές τις τεχνοτροπίες που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον ν' ασχοληθούν μ' αυτές.

UFight.gr : Πείτε μας για την γνωριμία σας με τον Κο Κοσσυβάκη, και για την αποδοχή της πρόσκλησής του, για τη συμμετοχή σας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών.

Αλέξανδρος Γκότσης : Με τον κ. Κοσσυβάκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, λάτρης και ο ίδιος των Πολεμικών τεχνών και των Μαχητικών Σπόρ,
πάντα και σ' όλες του τις διοργανώσεις τις παρακολουθούσα από κοντά, ήταν πρωτοπόρος στο είδος των φεστιβάλ που διοργάνωνε και πολύ πιο μπροστά από την εποχή του για τα Ελληνικά δεδομένα. Όταν μου πρότεινε να συμμετέχω χάρηκα πάρα πολύ και φυσικά αποδέχτηκα την πρόσκληση αμέσως και τον ευχαριστώ γιατί με τιμά ιδιαίτερα

UFight.gr : Τι είναι αυτό που θα δουν οι θεατές από την επίδειξη της oμάδας σας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών;

Αλέξανδρος Γκότσης : Εμείς θα παρουσιάσουμε μια ομάδα επίδειξης που θα αποτελείται και από πρωταθλητές Ελλάδος στο Τεχνικό Ταεκβοντο.
Θα περιέχει ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητες σπασιμάτων και ακροβατικών τεχνικών του Ταεκβοντο σε συνδιασμό με αυτοάμυνα, ρίψεις και πτώσεις που πιστεύουμε πως θα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

kobudomania888

spartans night45547

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666