Συνεχίζονται οι επιτυχίες του ''ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ'' στο εξωτερικό

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

thiseas aitoloakarnanias 13

fightersdome new banner

Δελτίο Τύπου :

''Στο G1 Διεθνές πρωτάθλημα στην Σόφια συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια με τους Καλλιφωνη Χριστόφορο στους άνδρες και Μπιτσικωκου Δήμητρα στις νεανιδες .

Ο Καλλιφωνης για 3 συνεχόμενο G1 πρωτάθλημα όπου είναι βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα του 2020 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετα απο 2 νίκες και μια ήταν όπου ήταν και το μοναδικό μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στους άνδρες στην κατηγορία των -87 κιλά.

Το δεύτερο χάλκινο κατέκτησε η Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου αγωνιστηκε για πρώτη φορά στις νεανιδες και κατάφερε μετα απο 2 νικες και μια ήττα να κερδισει το χάλκινο μετάλλιο στα -52 κιλά .

thiseas aitoloakarnanias 2

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια του συλλόγου Μεσυνδιανου Ρέα όπου στον πρωτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Αυστραλίας και στον δεύτερο ηττήθηκε απο το νούμερο 1 στον κόσμο χάνοντας το μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχής στις γυναίκες .

Συγχαρητήρια και στους άλλους αθλητές που αγωνίστηκαν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο μετάλλιο Τσιγκα Μαριτινα -Φλωροσκουφης Παναγιώτης και Δημητρακοπουλος Θανάσης.

Το ΔΣ του συλλογου συγχαιρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νικο για τις εξαιρετικές τους διακρίσεις.''

thiseas aitoloakarnanias 5

thiseas aitoloakarnanias 43

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666