Ακόμα 3 αθλητές του ‘ΑΣ Θησέα Αιτ/νίας’ στην Εθνική Ομάδα Taekwondo

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

kakare15

fightersdome new banner

Δελτίο Τύπου :

Στην πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την μικρή αγωνιστική του ομάδα από τις 1/2/18 εως τις 5/2/18 στην Γερμανία.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1250 αθλητές από όλη την Ευρώπη, όπου όσοι αθλητές κατάφερναν να κερδίσουν κάποιο μετάλλιο πήραν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων και παμπαιδων -παγκορασιδων .

Για μια ακόμη χρονιά ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που κατάφερε να διακριθεί ήταν ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νικόλαο όπου 3 και καινουργοι αθλητές θα στελεχώσουν την εθνική μετά την κατάκτηση των χάλκινων μεταλλίων .

Συνολικά ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κατέκτησε 7 μετάλλια , 2 χρυσά -1 ασημένιο και 4 χάλκινα ανεβάζοντας το νομό μας στις κορυφαίες θέσεις σε μια ακόμα ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στην αποστολή ήταν επίσης και οι προπονητές Κακαρελη Ζωή και Σιασος Αναστάσιος .

kakarelis 24d

Οι αθλητές όπου κέρδισαν την πρόκριση ήταν΄.

1) Μπετσικας Μιχάλης χάλκινο μετάλλιο -32 κιλά

2) Πλάκα Μαρία -43 κιλά

3) Καρελου Δήμητρα -47 κιλά

4)Σταμάτη Παρασκευή χρυσό μετάλλιο -29 κιλά

5) Κουμουδη Ιφιγένεια ασημένιο μετάλλιο

6)Βελλιου Ελένη χάλκινο μετάλλιο

7) Καθρη Μαρινα χρυσό μετάλλιο -39 κιλά

Κάποιοι αθλητές μας πραγματοποιησαν νίκες όπου ηττήθηκαν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις πριν τα μετάλλια κι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Οι αθλητές είναι

1) ΚΑΠΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΝΑ

2) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΣΟΣ

3)ΤΣΩΛΗ ΜΑΡΊΑ

4)ΚΑΡΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΊΑ

5) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

6) ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

7)ΤΣΙΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

8)ΤΣΙΓΚΑ ΑΡΕΤΗ

9)ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΑΝΝΑ

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους αλλά και τους προπονητές για την σωστή δουλειά κάνουν και κάθε χρόνο στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες με αθλητές, όπου είναι και οι μοναδικοί εδώ και 22 χρόνια στο νομό Αιτ/νιας .

kakarelis057

kakarelis067

kakarelis077u

kakarelis087

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666