Βράβευση Δήμητρας Μπιτσικώκου από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις επιτυχίες στο Taekwondo!

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

dimitra mpitsikokou 1

fightersdome new banner

Ανακοίνωση εξέδωσε ο 'ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ' για την βράβευση της Δήμητρας Μπιτσικώκου που ξεχώρισε φέτος στο Taekwondo με τις επιτυχίες της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Διαβάστε αναλυτικά :

''Την μεγαλύτερη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και προπονητών για την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας Κ. Προκόπη Παυλόπουλου .

Σε αυτή την κορυφαία γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει η αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου κέρδισε το πρωτο χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες παίδων --κορασίδων για την Ελλάδα στο Taekwondo.

Μαζι της πάντα ο προπονητής της Κακαρελης Νίκος, αλλά και προπονητρια Ζωή Κακαρέλη όπου είναι πάντα κοντά της ,αλλά και οι γονείς της .

Η μεγαλύτερή διάκρισή που έρχεται σε αυτες τις ηλικίες απο τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας για την χρονιά που πέρασε στα μαχητικά αθλήματα .

Στο ίδιο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία ο Σύλλογος είχε αλλο ενα μεταλλίο όπου ηταν χάλκινο με την Τσιγκα Αρετή γράφοντας 100% επιτυχία σε τόσο υψηλό επίπεδο .

dimitra mpitsikokou 22

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν ο κορυφαίος Ελληνικός Σύλλογος αφού κατάφερε σε ενα χρόνο να κατακτήσει 9 πανευρωπαϊκες διακρίσεις όπου οι αθλητές του πήραν την μοριοδότηση για τα πανεπιστήμια .

Ενα Μεγάλο Μπράβο στην αθλητρια μας μας για τις μεγαλες στιγμές που μας χάρισε και που μας έκανε υπερήφανους . Οι κορυφαίοι αθλητές ήταν εκεί στην βράβευση της ολυμπιακής επιτροπής και το Αγρίνιο είχε τους πρωταγωνιστές του.

Κορυφαίος αθλητής αναδείχθηκε ο Πετρουνιας ενώ κορυφαία αθλήτρια η Στεφανιδη .

Ευχαριστούμε πολυ τον χορηγό που στηρίζει την αθλήτρια μας το Διαγνωστικό κέντρο Υγείας Καστοριάς .''

 dimitra mpitsikokou 32200

dimitra mpitsikokou 42200

aaabbhu6e

giorgos mallios 25888622200