Επιτυχίες στο ‘Presidents Cup’ με 3 αθλητές στην Εθνική Ομάδα Taekwondo το 'Fight Club Kakarelis'!

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

kakarelis epitixies

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbnhu33339

Δελτίο Τύπου : "Fight Club Kakarelis"

''Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση τελειώσε για την ομάδα μας. Ο μοναδικός σύλλογος για μία ακόμη φορά από το νόμο της Αιτ / νιας όπου κατάφερε σε υψηλό επίπεδο να διακριθεί και να βάλει τρεις αθλητές στην εθνική ομάδα των παιδιών -κορασιδων.

Η οικογένεια Κακαρελη κατάφερε να κερδίσει με πολύ δύσκολα παιχνίδια 3 μετάλλια αλλά και αρκετές 5ες θέσεις αποδεικνυοντας ακόμη μια φορά ότι κρατάει το taekwondo ψηλά τόσα χρόνια.

Φέτος μετά τους Καλλιφωνης Χριστοφορος εθνική ομάδα Ανδρών και εθνική ομάδα Νέων, Μεσυνδιανου Ρέα εθνική ομάδα Νέων άλλοι 3 αθλητές μας κατάφεραν να μπουν στην εθνική ομάδα παίδων μέσα από το Presidents Cup όπου συμμετείχαν 2200 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Όλοι οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κερδίζοντας πολλούς αγώνες αλλά κάποιοι δεν κατάφεραν να πάρουν το μετάλλιο κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια και πήραν απευθείας την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι:

kakarelis epitixies58

Μπιτσικωκου Δήμητρα Χάλκινο μετάλλιο -55 κιλά κορασιδων

Τσιγκα Αρετή χάλκινο μετάλλιο -29 κιλά κορασιδων

Γιώργος θεοδωσιου χάλκινο μετάλλιο -61 κιλά παίδων

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους γονείς που μας εμπιστευονται όλα αυτά τα χρόνια και μπορούν και επιλέγουν σωστά για τα παιδιά τους. Ο σύλλογος μας είχε λίγες συμμετοχές αλλά απέσπασε αρκετά μετάλλια αποδεικνυοντας τι σωστή δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια στους συλλόγους μας από τους προπονητές Κακαρελη Νικο -Ζωή.

Ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια τους τελευταίους 4 μήνες του συνεργάτη μας πλέον Balazs Toth ο οποίος είναι από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης κι έχει δεθεί μαζί μας σαν μια οικογένεια. Όλοι μαζί στο μέλλον ελπίζω πως θα φέρουμε αρκετά μετάλλια σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Συγχαρητήρια στουςαθλητές μας που μας κάνουν υπερήφανους σε κάθε διοργάνωση απλά και με την συμμετοχή τους αφού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα. Kakarelis team -Μια μεγάλη αθλητική οικογένεια! ! !''

kakarelis epitixies5899

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbsg4hjjj777f

aaabbhu6e