Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ : Ο Παπαναγιώτου φέρνει ξανά το FFC στην Αθήνα !

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

aaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbdg344g9

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbnhu33339

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό πως κάτι πολύ καλό ήταν στα σκαριά και πλέον μπορούμε να σας το γράψουμε και επίσημα : Το FFC έρχεται φέτος ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , έρχεται ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

Ο μάνατζερ και promoter Χρήστος Παπαναγιώτου καταφέρνει να γράψει ιστορία , φαίρνοντας για πρώτη φορά επί δύο σερί συναπτά έτη μία κορυφαία διοργάνωση παγκοσμίου βεληνεκούς στην χώρα μας .

Αυτή η πράξη και μόνο αποτελεί δείγμα της αμέριστης εμπιστοσύνης που τρέφει το κορυφαίο promotion απέναντι στον Παπαναγιώτου και την δουλειά που έχει κάνει μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας τους.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο το FFC πραγματοποίησε την κατά κοινή ομολογία καλύτερη διοργάνωσή του μέσα στην χρονιά με τα βιντεο και τα νοκ άουτ των αγώνων να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Για πρώτη φορά απολαύσαμε από κοντά κορυφαία αστέρια όπως οι Robin van Roosmalen, Pavel Zhuravlev, Brian Douwes και άλλοι.

To ufight.gr θα είναι και αυτή την φορά ο μεγάλος επίσημος χορηγός επικοινωνίας του FFC . Ως εκ τούτου στη διάθεσή μας έχουμε πληροφορίες για την κάρτα αγώνων και για τις... εκπλήξεις που ετοιμάζει εδώ η διοργάνωση φέτος που θα αποτελέσουν τις ειδήσεις της χρονιάς για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα.

Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με τις πρώτες πληροφορίες !

Μείνετε συντονισμένοι !

12711313 947447778625856 8499475563910295753 o8887g

Διαβάστε παρακάτω μεταφρασμένη ολόκληρη την ανακοίνωση που έβγαλε το FFC πριν λίγο :

''Η νέα σεζόν του FFC θα ξεκινήσει με μία σειρά θεαματικών events τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ.

Με πολλές ημερομηνίες να είναι ανοιχτές, το FFC είναι σε θέση να ανακοινώσει πως η πρώτη διοργάνωση της χρονιάς θα γίνει στην Ελλάδα , πίσω ξανά στην Αθήνα!

Για αυτό το event, το FFC θα έχει επίσημο τοπικό συνεργάτη τον Χρήστο Παπαναγιώτου, που έχει συνεισφέρει στο FFC σε προηγούμενα shows στην Ευρώπη έχοντας παίξει καταλυτικό ρόλο στην διοργάνωση του 'FFC 22' στην Αθήνα , που αποτέλεσε και το μεγαλύτερο show MMA και kickboxing της χρονιάς που πέρασε στην χώρα.

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου όντας ο ίδιος στο παρελθόν αθλητής και πρωταθλητής στα μαχητικά σπορ, κουβαλά μαζί του την εμπειρία και από τις δύο πλευρές του ρινγκ σε αυτόν τον ξεχωριστό οργανισμό μας.

Σήμερα ασχολείται από την θέση του μάνατζερ και του διοργανωτή με τον χώρο διενεργόντας μαχητικά events στην Ελλάδα με στόχο την αύξηση της δημοτικότητας των αθλημάτων στην χώρα.

Αυτό αποτελεί εγγύηση πως έχοντας τον Παπαναγιώτου ως μέλος της FFC Team θα κάνουμε το επερχόμενο event πραγματικά θεαματικό και ακόμα μεγαλύτερο.''

HIGHLIGHTS του ΠΡΩΤΟΥ FFC στην Αθήνα :

 

aaabbhu6e