Αλλάζουν οι στολές στο Taekwondo !

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

aaaabbba555xd555

aaabean200

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι ολόλευκες στολές των αθλητών σε μία προσπάθεια της παγκόσμιας ομοσπονδίας να κάνει το άθλημα περισσότερο ελκυστικό.

Παντελόνι στα χρώματα της αρεσκείας τους θα μπορούν να φορούν πλέον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι αθλητές του τάε κβον ντο, όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία.

Η συγκεκριμένη απόφαση βάζει τέλος στις ολόλευκες στολές που ξεχώριζαν μόνο από το μπλε και κόκκινο θώρακα των αθλητών. Η παγκόσμια ομοσπονδία οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση στο πλαίσιο εκμοντερνισμού του τάε κβον ντο, όπως ακριβώς είχε συμβεί τον περασμένο μήνα με τις στολές της πάλης.

Πλέον το κάτω μέρος της στολής του τάε κβον ντο θα μπορεί να έχει τα εθνικά χρώματα του αθλητή κάνοντας πιο εύκολη την τηλεοπτική παρακολούθηση.

«Αυτή είναι μία από τις καινοτομίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας ώστε να φέρει περισσότερο ενθουσιασμό και δράση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Οι Αγώνες του Λονδίνου ήταν σημαδιακοί για το άθλημά μας και θέλαμε να δώσουμε μία αξέχαστη εμπειρία σε αθλητές και θεατές και στο Ρίο», είπε ο πρόεδρος της WTF, Τσούνγκον Τσούε.

Οι εθνικές ομοσπονδίες θα κληθούν να δηλώσουν ένα χρώμα για το παντελόνι της στολής, συμπεριλαμβανομένου και του λευκού, μέχρι τις 30 Απριλίου. Το τάε κβον ντο μετράει 16 χρόνια ζωής ως Ολυμπιακό άθλημα καθώς συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του Σίδνει το 2000. Νωρίτερα είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως αγώνισμα επίδειξης το 1988 στη Σεούλ και το 1992 στη Βαρκελόνη.

πηγή :  sportsfeed.gr

aaabbhu6e

 aaaabbnud4d11