Σάρωσε τα μετάλλια ο ‘ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας – Kakarelis Team’ στο Διασυλλογικό της ΕΤΑΝΕ !

on . Posted in Tae Kwon Do

aaabbjid4h

aaaabbbdjhn45d66

aaabean200

Δελτίο Τύπου 'Fight Club Kakarelis' :

''Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo της ΕΤΑΝΕ συμμετηχε ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας με 18 αθλητές κατακτώντας 14 μετάλλια.

Η kakarelis team πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις δείχνοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας.

Η άψογη συνεργασία των αθλητών του συλλόγου με τον προπονητή τους Κακαρέλη Νίκο σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας Τσίτο Στέλιο έχουν ανεβάσει αρκετά το επίπεδο των αθλητών. Το σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι αθλητές διακρίθηκαν στις κατηγορίες των μαύρων ζωνών όπου το επίπεδο των αθλητών είναι πολύ ανεβασμένο.

Ο Αγρινιώτικος σύλλογος είναι μέσα στους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας τα τελευταία 14 χρόνια και βραβεύεται σχεδόν σε κάθε πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo, με αθλητές στην εθνική ομάδα.

Ο κορυφαίος σύλλογος πολεμικών τεχνών στον νομό σάρωσε κατακτώντας 6 χρυσά μετάλλια, 5 ασημένια και 3 χάλκινα. 18 αθλητές, 14 μετάλλια.

aaaabbbjsdfhsx

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν :

Χρύσα μετάλλια : Καλλιφωνης Χριστοφορος, Καλτση Φαιη, Τσιγκα Αρετή, Γιαμαλακης Νίκος Μεσυνδιάνου Ρέα, Κοψιδα Θεανώ.

Ασημένια μετάλλια : Μανωλοπουλος Δημήτρης, Σιασου Αγγελική, Αλεξανδοπουλος Θεόδωρος, Τσιγκας Λεωνίδας, Ντουρμισλαρι Αρμπεν

Χάλκινα μετάλλια ήταν από τους συλλόγους ΑΣ Θησέας Λευκάδος και ΑΣ Θησέας Παξοί : Μποικος Τάσος (Σιασος Τάσος προπονητής ) Βλάχος Μάριος (Παρούσης Γιώργος εκπαιδευτής ) Βρακατσελης Ευάγγελος (Παρούσης Γιώργος εκπαιδευτής )

Το ΔΣ του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους όπως και τον δάσκαλο Κακαρέλη Νίκο για την σπουδαία δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια και μας κάνει υπερήφανους σε όλο τον κόσμο με τους αθλητές του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας που θα συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΛΟΤ με σκοπό κι άλλον αθλητών στην εθνική ομάδα.''

aaaabbbedzhj

aaaabbbknzg4

aaaabbbrdjxd

aaaabbbkzgd

aaabbhu6e

 aaaabbnud4d11