Ήρθε ο ψηφιακός έλεγχος των ερασιτεχνικών Σωματείων - Μέσα τα μαχητικά σπορ!

on . Posted in Tae Kwon Do

sxoles psifiaki 0Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός με την ψηφιοποίησή του , που αφορά φυσικά και τα μαχητικά αθλήματα και τα Σωματεία που εκπροσωπούν αθλήματα οπως Κικμπόξινγκ, Πυγμαχία, Τζούντο, Παγκράτιο, Ζίου Ζίτσου, Μουάιτάι, Πάλη, Ταεκβοντό (ΑΟΤΕ) και άλλα.

Taekwondo : Ο σπουδαίος Ασημένιος Απόστολος Τεληκωστόγλου στο Παγκόσμιο του 2019! (βίντεο)

on . Posted in Tae Kwon Do

apostolos telikostoglou 39388Μετά το αφιέρωμα του ufight.gr στον Νοτιο-Κορεάτη Lee Dae-Hoon, αυτή την φορά επικεντρωνόμαστε στο Ταεκβοντό σε έναν Έλληνα αθλητή που κατάφερε να διαπρέψει πέρυσι το 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Manchester Arena του Manchester στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κόκκινος Συναγερμός για ανάγκη επαναλειτουργίας Σχολών-Συλλόγων μαχητικών αθλημάτων!

on . Posted in Tae Kwon Do

sxoles0377Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε την γνωστή σε όλους μας καραντίνα με το παράλληλο κλείσιμο επιχειρήσεων και στην περίπτωσή μας όλων των Σχολών – Συλλόγων μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών ανά την Ελλάδα μαζί με τα γυμναστήρια.

«ΑΣ Θήσεας Αιτ/νίας» : Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για όλους!

on . Posted in Tae Kwon Do

kakarelis093888Ο «ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας» προσκαλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής μας ,όπου θέλουν να γυμναστούν να συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις των αθλημάτων του συλλόγου στα αθλήματα Taekwondo- Kick Boxing - Cross training - Πυγμαχία για όλες τις ηλικίες.

Χαλκός επί… τέσσερα για του Έλληνες Ταεκβοντίστες στο «Helsingborg Open G1»!

on . Posted in Tae Kwon Do

taek199Η κούραση από τις τρεις εξαντλητικές προετοιμασίες (Ισπανία, Ουκρανία, Ιορδανία), τα συνεχή ταξίδια, αλλά και τα τέσσερα σερί τουρνουά σε τρεις εβδομάδες, δεν... φρέναραν την προολυμπιακή ομάδα στο Helsingborg Open G1 που έγινε σήμερα στη Σουηδία.

«ΑΣ Ευρυτανίας – Zarmakoupis Team» : Με 4 αθλητές του Taekwondo στην Σουηδία!

on . Posted in Tae Kwon Do

zarmakoupis32Με τέσσερις αθλητές θα συμμετάσχει ο Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ στο «5th WT President's Cup G2 - European region Tae Kwon Do» που θα πραγματοποιηθεί στο Helsingborg της Σουηδίας από τις 18 έως τις 22 Φεβρουάριου.