Επιστροφή και νίκη με ΤΚΟ ο Λάζαρος Πανακάκης στο ‘MTGP Cyprus’!

on . Posted in Muay Thai

force 1 tasos tsalas 10

panakakis1110

Έπειτα από ενάμησι χρόνο αγωνιστικής αποχής ο Λάζαρος Πανακάκης επέστρεψε επιτυχημένα στα ρινγκ αγωνιζόμενος στο 'Muay Thai Grand Prix' που για πρώτη φορά με επιτυχία διοργανώθηκε στην Κύπρο 10 Νοεμβρίου.

Ο Πανακάκης που ως αθλητής έχει ξεκινήσει στο 'Diamond Camp Crete' δίπλα στον Θάνο Καραλη και τώρα συνεχίζει στους 'BudoFighters Θεσσαλονίκης' του Νάσσου Γλυκή, επικράτησε με ΤΚΟ με στοπ μετά τον πρώτο γύρου του αντιπάλου του Δημήτρη Κυριακου.

Ο Πανακάκης έγραψε μετά την επιτυχία του:

«Επιτέλους γύρισα στο χώρο που αγαπώ μετά από ενάμιση χρόνο! Η επιστροφή μου συνοδεύτηκε με το καλύτερο αποτέλεσμα: MTGP Cyprus και Τεχνικό Knock Out μετά τον πρώτο γύρο! Θέλω να ευχαριστήσω το Δάσκαλό μου στη Θεσσαλονίκη Nasos Glykis για την προετοίμασια που κάνουμε μαζί ώστε να φανώ έτοιμος, το Δάσκαλό μου στη Κρήτη που εκτός από δάσκαλος είναι και πατέρας, τον Δάσκαλο Παύλο Καπώνη που ήταν δίπλα μου σε ολη τη διαδικασια και το Δάσκαλο Liasi Liasi Siam Muay Thai Gym - Liasis Team για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε καθώς και για την φιλοξενία του στη όμορφη Κύπρο. Σας ευχαριστώ όλους. Επέστρεψα.»

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1