adrenaline banner 0008

thomas smiaris banner 1

synergy jiu jitsu

Σάρωσαν Καπώνης με Παπαδόπουλο-Σαρκίρη-Σαμπροβαλάκη στα βραβρεία του 'Muay Thai GP' !

on . Posted in Muay Thai

aaabbjid4h

awards mtgp 1

fightersdome new banner

Πιο ελληνικό από ποτέ ήταν φέτος το διεθνές 'Muay Thai Grand Prix' μιας και η χώρα μας με πρωτεργάτη τον Παύλο Καπώνη κατάφερε να το φιλοξενήσει δύο ολόκληρες φορές με τεράστια επιτυχία την διοργάνωση.

Η ουσιαστική δουλειά που έχει κάνει στο παρασκήνιο ο 'Mr. Diamond' έχουν κάνει τους ιθύνοντες του promotion να τρίβουν τα χέρια τους , μιας και βλέπουν πραγματικά ταλέντα να παίρνουν ευκαιρίες ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν καταλλήλως στο μέλλον.

Άλλωστε κάθε διοργάνωση θέλει να αναδεικνύει τα δικά της ταλέντα, τους δικούς της ήρωες προκειμένου να διευρύνει την φήμη της στις αγορές του εξωτερικού.

Η άριστη γνώση του ελληνικού χώρου στο Muay Thai από τον Παύλο Καπώνη , το γεγονός πως δεν έχει εμμονές αλλά δίνει ευκαιρίες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που τον έφεραν θεωρούμε φέτος στην θέση να αναδειχτεί καλύτερος συνεργάτης-promoter από όλα τα 'Muay Thai GP' που έγινε φέτος εντός και εκτός Ευρώπης.

pavlos kaponis awards 94400

Μια πολύ σημαντική διάκριση που αναδεικνύει το γεγονός πως ο ίδιος έχει κερδίσει με την δουλεια του τον σεβασμό και την αναγνώριση μέσα σε ένα πολύ δυνατό περιβάλλον συναγωνισμού μεταξύ έγκριτων συνεργατών της κορυφαίας διοργανώσης.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ufight.gr τις πρώτες ημέρες του 2018 αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του 'Muay Thai Grand Prix' για τέταρτη φορά στην χώρα μας!

Περισσότερα στοιχεία δεν μας δίνονται για την ώρα, αλλά μόλις αποκτήσουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Από εκεί και πέρα το νέο αίμα του Muay Thai στην Ελλάδα έκανε πάταγο .

kostas sarkiris awards 21

Τα λόγια για τον Κώστα Σαρκίρη είναι περιττά, αήττητος στην Ελλάδα, πρωταγωνιστής στα πρωταθλήματα της IFMA και στο 'Muay Thai GP' έβαλε την υπογραφή του πιο δυναμικά από ποτέ φέτος. Το promotion έχει ξεχωρίσει τον μαχητή του Νάσου Αργυρόπουλου που θεωρείται ο καλύτερος κάτω των 18 ετών στην χώρα μας. Απέναντι στον Κύπριο Ηλία Μελικίδη στις 20 Μαΐου για το 'MTGP 8' κατέκτησε τον εθνικό τίτλο WMC Υouth στα -59 κιλά, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου κέρδισε τον Σπύρο Μπεσίρη. Και στα δύο παιχνίδια έπιαξε εξαιρετική απόδοση.

giannis papadopoulos awards 1

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την άλλη ανακυρήχτηκε μαχητής της χρονιάς στο 'KGP' και όχι άδικα. Στο 'MTGP 8' κέρδισε τον Εράλντο Χαλιλάι εύκολα , ενώ λίγο αργότερα στο Λονδίνο έβγαλε μάτια με την νίκη που πέτυχε απέναντι στον άλλοτε μαχητή του UFC Jason Young. Στο 'ΜTGP 12' σε εγχώρια ξεκαθάρισμα επικράτησε του Διονύση Γκίκα που δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά τον δεύτερο γύρο. Ήταν η χρονιά που ο Παπαδόπουλος έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ και η συνέχεια για τον μαχητή του Δημήτρη Μακρίδη αναμένεται τουλάχιστον... συναρπαστική.

pantelis samprovalakis 4576677

Κλείνοντας για τους πολύ καλούς γνώστες του Muay Thai (και όχι μόνο) η ανάδειξη του Παντελή Σαμπροβαλάκη ως του καλύτερου νεαρού ανερχόμενου μαχητή στο promotion μόνο έκπληξη δεν είναι. Ο αθλητής αποτελεί δημιούργημα του Θάνου Καραλη  από την Ιεράπετρα Κρήτης και της σχολής που διατηρεί εκεί 'Diamond Camp Crete'. Eίναι μαχητής αήττητος στην Ελλάδα σε 18 αγώνες, αήττητος στο 'MTGP' φέτος σε 2 ματς, έχει αγωνιστεί δύο φορές σε πρωταθλήματα της IFMA έχοντας κατακτήσει τρίτη θέση στον κόσμο , ενώ έχει πάρει χρυσό στην ΠΟΚ σε low kicks και Κ1 . Από το 2018 με όσα καταφέρνει θα μαθαίνετε πολύ περισσότερα πράγματα για έναν ακόμα Έλληνα μαχητή όπως ο Σαμπροβαλάκης που μας κερδίζει με το ταλέντο και τις επιτυχίες του.

Σπουδαία χρονιά για το νέο αίμα μας. Νομίζουμε θα συμφωνήσετε μαζί μας!

aaabbhu6e