Επιτέλους : Ο Conor McGregor ζητά δημόσια συγνώμη για την γροθιά στον 50χρονο! (βίντεο)

on . Posted in MMA

force 1 tasos tsalas 10

conor mcgregor 07694

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Ariel Helwani και το ESPN , ο Conor McGregor επιτέλους ζήτησε δημόσια συγνώμη για το περιστατικό με την γροθιά που εριξε σε 50χρονο μέσα στην pub.

Διαβάστε όσα είπε :

«Έκανα λάθος. Ο άντρας άξιζε να περάσει ευχάριστα την ώρα του στην pub δίχως να το περάσει όλο αυτό και να καταλήξει με τον τρόπο που κατέληξε. Προσπάθησα να κάνω διορθώσεις και το έφτιαξα το πράγμα τότε.

Όμως δεν έχει σημασία. Εγώ έκανα λάθος.

Πρεπει να έρθω εδώ ενώπιόν σας να λογοδοτήσω και να αναλάβω την ευθύνη για αυτό που έπραξα.

Το οφείλω στους ανθρώπους που με υποστηρίζουν. Το οφείλω στην μητέρα μου, στον πατέρα μου, στην οικογένειά μου. Το οφείλω στους ανθρώπους που με προπόνησαν στις πολεμικές τέχνες. Δεν είμαι εγώ αυτός. Δεν είναι αυτός ο λόγος που ασχολήθηκα με τα μαχητικά σπορ και τα μελετώ. Ο λόγος που ασχολήθηκα είναι για να υπερασπίζομαι εμένα και τους άλλους σε τέτοιου είδους σενάρια.

Ότι και αν έρθει στο δρόμο μου θα το αντιμετωπίσω. Ότι και αν έρθει στο δρόμο μου, το αξίζω. Θα το αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά. Δεν θα κρυφτώ από αυτό. Έκανα σφάλμα. Ήταν μια απολύτως μη αποδεχτή συμπεριφορά για έναν άντρα στην θέση μου.

Πρέπει να σταματήσω να αντιδρώ στα δολώματα. Ο κόσμος προσπαθεί να με κάνει να τσιμπήσω σε διάφορα πράγματα. Είμαι το ψάρι ή η φάλαινα;

Πρέπει να ειμαι ήρεμος και ζεν.

Πρέπει να ειμαι το παράδειγμα. Υπάρχει τόσος κόσμος που κοιτάει ότι κάτω. Πως γίνεται να αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο; Θα δουλέψω σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρέπει να ρυθμίσω το κεφάλι μου και να επιστρέψω στο παιχνίδι για την εξιλέωση, την τιμωρία και τον σεβασμο – για τα πράγματα που με έκαναν τον άντρα που ειμαι σήμερα.»

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1