banner kossivakis

10 φράσεις του Khabib Nurmagomedov που … έγραψαν ιστορία!

on . Posted in MMA

force 1 tasos tsalas 10

khabib nurmagomedov 0003388

bannerpre35

Ο Khabib Nurmagomedov θεωρείται πλέον ως ένα από τα μεγάλα αστέρια στο χώρο του ΜΜΑ παγκοσμίως.

Για να το καταφέρεις αυτό και να γίνεις δημοφιλής πρέπει και αυτά που λες ... να γράφουν!

Και ο 'The Eagle' το έχει καταφέρει αυτό.

Παρακάτω σας παραθέτουμε 10 από τις πιο εμβληματικές φράσεις του :

10. «Ι smash = Εγώ σπάω, διαλύω»

Μια από τις λέξεις που χρησιμοποιεί συχνά ο Khabib για να δείξει στους αντιπάλους πως μόνο τυχαία δεν έχει 27 σερί νίκες στο ΜΜΑ όντας αήττητος.

9. «Make him humble = θα τον κάνω ταπεινό»

Ο Khabib έχει έναν τρόπο ζωής ιδιαίτερα θρησκευομένο και χαμηλών τόνων. Αυτόν θέλει να περνά προς τα έξω, και στην περίπτωση του McGregor την χρησιμοποίησε προκειμένου να καταδείξει τι θα ζήσει στο κλουβί μαζί του ο 'Notorious' που αντιθέτως ζει ιδιαίτερα προκλητικά εκτός αγώνων.

khab 0

8. «Brake his face = Θα του σπάσω το πρόσωπο.»

Θα του σπάσω ή θα του αλλάξω το πρόσωπο , υποσχέθηκε ο Khabib όταν οι προσβολές από την μεριά του McGregor δεν είχαν τελειωμό. Εκφραση που είχε χρησιμοποιήσει και για τον Tony Ferguson, σε ένα ματς που δυστυχώς ως τώρα δεν είδαμε ακόμα.

7. «Tap-Machine = Μηχανή του tap, της παράδοσης»

Ο Khabib υποσχέθηκε στον McGregor να τον κάνει να παραδοθει μέσα στο ματς με tap-out , όπως και πραγματοποίησε εντέλει.

6. «Be loyal... = Να είσαι πιστός»

Το να είσαι πιστός στις Αρχές σου και στους φιλους σου είναι κάτι που πρεσβεύει απόλυτα ο Khabib. Μάλιστα όταν το UFC απείλησε να αποβάλει τον Zubaira Tukhugov από το promotion για τα επεισόδια με τον McGregor, απείλησε και ο ίδιος με αποχώρηση από το promotion.

5. «God is number one = Ο Θεός είναι το νούμερο ένα»

Ποτέ δεν έχει κρυψει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ο 'The Eagle' που τον έχουμε δει πολλές φορές να υψώνει τα χέρια του στον ουρανο μετα από νίκες δείχνοντας ψηλά.

khab 222

4. «Inshallah / Alhamdulillah»

Ως Μουσουλμάνος αναφέρεται στον Θεό στα Αραβικά με το Insallah που σημαίνει (θέλημα Θεού) και Alhamdulillah (όλη η χάρις είναι μόνο λόγω του Θεού)

3. «Give me your chicken! = Δώσε μου το κοτόπουλό σου!»

Απευθυνομενος στο UFC αμέσως μετά την νικη του απέναντι στον Michael Johson , o Κhabib είπε μια φράση που εμεινε στη ιστορία. Εκείνη την περιοδο ο McGregor μετά την ήττα του από τον Nate Diaz την ίδια χρονιά, έπαιρνε ευκαιρία τιτλου στην lightweight κατηγορία.

2. «Send me location = Στείλε μου τοποθεσία!»

Όταν ο McGregor πέταξε με την παρέα του στο Brooklyn επιτιθέμενοι σε λεωφορεία που είχαν μέσα αθλητές του UFC, ψάχνοντας τον Nurmagomedov για να πάρουν εκδίκηση για την επίθεση αυτού στον Artem Lobov τις προηγούμενες ώρες, ο Khabib αναρωτηθηκε γιατι ο Notorious δεν του έστειλε απλά μια τοποθεσία για να λύσουν τις διαφορες μεταξύ τους.

1. «This is 'number one bulls**t' = Αυτό είναι μ@λ@κιες πρώτης τάξεως»

Η φραση αυτή έγινε εμβληματική από το 2017 και ακολουθεί τον Nurmagomedov μέχρι σήμερα. Όταν φανς του UFC διαφωνούν για πράγματα την χρησιμοποιούν πολύ συχνά μεταξύ τους.

khab 04666

aaabbhu6e

ufight long

seminario cutman sioulis 199

protonotarios 1444