Σήφης Κιοσέ : «Το μεγάλο μου πλεονέκτημα για να πάρω την ζώνη στο ‘Adrenaline Explosion’…!»

on . Posted in Κick Boxing

force 1 tasos tsalas 10

sifis kiose 99400

fightersdome new banner

O Σήφης Κιοσέ από το 'Markopoulos Team' στην Κρήτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη και το 'Grand Hotel Palace' στις 27 Οκτωβρίου προκειμένου να διεκδικήσει την ζώνη της διοργάνωσης στην τετράδα που θα γίνει στα -66 κιλά.

Απέναντί του θα βρει ανταγωνισμό από τους Γιώργο Γιαννακίδη, Γιάννη Παπαϊωάννου και Vitalic Maiboroda.

Μιλώντας για την προετοιμασία του και τα ματς ανέφερε πως μεγάλο του πλεονέκτημα θα είναι η φυσική του κατάσταση σε αυτά τα νέα κιλά για τον ίδιο στα οποία θα γίνουν τα ματς.

Μας είπε :

«H προετοιμασία ήταν σκληρή μέσα και έξω από τo γυμναστήριο. Για πρώτη φορά κατάφερα να φτάσω τα 66 κιλά με μεγάλη απώλεια λιπώδους μάζας και αύξηση μυϊκής μάζας. Είμαι συνηθισμένος σε παιχνίδια από 69 μέχρι 74 κιλά.

Οπότε με την ίδια δύναμη παίζω σε 4τραδα στα 66 κιλά. Αυτό μου δίνει μεγάλο πλεονέκτημα!

Η συγκεκριμένη 4τραδα έχει πλαισιωθεί απο κορυφαίους παίχτες της κατηγορίας. Δεν υπάρχει φαβορί ούτε αουτσάιντερ .Προσωπικά μετά την διοργάνωση του 'Scorpion' και του 'Gods of war' όπου κέρδισα το επαγγελματικό τίτλο της WKU έχω βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και έρχομαι για να πάρω την ζώνη.

Όλοι είναι δυνατοί όλοι έχουν δικά τούς ξεχωριστά όπλα. Προφανώς ο Παπαϊωάννου και ο Γιαννακιδης είναι ονόματα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία εφόσον έχουν πολλά και δυνατά παιχνίδια.

Όποιον και αν μου στείλει η κλήρωση θα τον αντιμετωπίσω το ίδιο σκληρά. Επειδή με τον Παπαϊωάννου έχουμε φιλική σχέση θα προτιμούσα να τον αντιμετωπίσω στον τελικό.

Δεν ανεβαίνω απλά για να παίξω , αλλά για να κερδίσω και χαίρομαι που θα μοιραστώ το ρινγκ μαζί τούς .

Όσο αφορά τον κόσμο υπόσχομαι πως το συγκεκριμένο event θα μείνει καιρό στην μνήμη τους !

Και τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου και σε όλο το 'Markopoulos Team' για την βοήθεια τούς , καθώς αι σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να βγει και αυτή η προετοιμασία.»

giannis boukis 999388

aaabbhu6e

adrenaline banner 0008

μαχαιρι 8