ΕΠΙΣΗΜΟ : Αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο !

on . Posted in Karate

force 1 tasos tsalas 10

tokyo olympic games 10

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο αναβλήθηκαν.

Η τελική απόφαση για την αναβολή των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων πάρθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (24.03.2020) ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, o πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής "Τόκιο 2020" και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, ο Σίνζο 'Αμπε πρότεινε στον πρόεδρο της ΔΟΕ την αναβολή των Αγώνων και τη... μεταφορά τους κατά ένα έτος (2021) με τον Τόμας Μπαχ να συμφωνεί κι έτσι να δίνει... λύση στην "ομηρία αναμονής" που είχαν όσοι αθλητές πήραν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και όσοι ήταν στην αναμονή, σε προολυμπιακά τουρνουά.

«Πρότεινα στον πρόεδρο της ΔΟΕ να αναβάλουμε για έναν χρόνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συμφώνησε 100%», τόνισε ο Σίνζο Άμπε.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΔΟΕ, για να πάρει... επίσημη μορφή η συγκεκριμένη απόφαση.

aaabbhu6e

bannerpre35