Μεγάλος Στέφανος Ξένος : Ασημένιος στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης!

on . Posted in Karate

force 1 tasos tsalas 10

stefanos xenos 99444

mcp 10 banner

Το τρίτο μετάλλιο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην καριέρα του κατέκτησε απόψε στην Βουδαπέστη ο Στέφανος Ξένος και μάλιστα πριν συμπληρώσει καν τα 20 χρόνια του.

Στο πλαίσιο του φετινού Πανευρωπαϊκου Πρωταθλήματος 2020 ο αθλητής του «ΑΣ Καράτε Οδυσσέας» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της κατηγορίας των 60 κιλών τον αθλητή Ates Faruk από την Τουρκία.

Ο αδερφός του Διονύσης Ξένος γράφοντας για την επιτυχία του αδερφού του επεσήμανε:

«Το τρίτο πανευρωπαϊκό μετάλλιο του Στέφανου πριν καν γίνει 20 χρονων. Κι όμως, δεν ήταν τίποτα εύκολο γι αυτόν... Μέχρι το 2015 δεν ήταν καν πρώτος στην χώρα του. Το 2016 στην πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχασε στον πρώτο αγώνα. Την ίδια χρονια έχασε σε όλα τα εγχώρια τουρνουά στην Αθήνα. Ακόμα και στην προπονηση μέχρι τότε, έχανε συνεχώς από παιδιά που έκαναν 3 φορές λιγότερη προπονηση από αυτόν.

Σήμερα, μετά από λίγα χρονια, είναι παγκοσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητης, και ένα από το πιο ανερχόμενα ονόματα στο παγκόσμιο καράτε.

Είμαι περήφανος για σένα αδερφουλη μου, δειχνεις σε ολους μας τι μπορεί να κάνει η επιμονή και η αφοσίωση. Ποτε να μην ξεχνάς ποιος είσαι... Καμαρώνω για σένα και σ' αγαπάω!

Already during 2020:

-Seniors national championship

-Karaté 1 Paris

-European championship u21»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@xenos_stefanos Vice european champion 2020 u21 -60kg. 2017:European championship u21 Το τρίτο πανευρωπαϊκό μετάλλιο του Στέφανου πριν καν γίνει 20 χρονων. Κι όμως, δεν ήταν τίποτα εύκολο γι αυτόν... Μέχρι το 2015 δεν ήταν καν πρώτος στην χώρα του. Το 2016 στην πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχασε στον πρώτο αγώνα. Την ίδια χρονια έχασε σε όλα τα εγχώρια τουρνουά στην Αθήνα. Ακόμα και στην προπονηση μέχρι τότε, έχανε συνεχώς από παιδιά που έκαναν 3 φορές λιγότερη προπονηση από αυτόν. Σήμερα, μετά από λίγα χρονια, είναι παγκοσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητης, και ένα από το πιο ανερχόμενα ονόματα στο παγκόσμιο καράτε. Είμαι περήφανος για σένα αδερφουλη μου, δειχνεις σε ολους μας τι μπορεί να κάνει η επιμονή και η αφοσίωση. Ποτε να μην ξεχνάς ποιος είσαι... Καμαρώνω για σένα και σ’ αγαπάω!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Xenos (@dionysios_xenos67) στις

mtgp1

banner kossivakis

aaabbhu6e