Το αυθεντικό 'Karate Kid' επιστρέφει : Λαρούσο εναντίον Λόρενς 34 χρόνια μετά! (βίντεο)

on . Posted in Karate

aaabbjid4h

karate kid034

fightersdome new banner

Το 1984 ήταν αντίπαλοι σε έναν από τους αγώνες που έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου. Με μια κλωτσιά στην κίνηση γερανός ο Ντάνιελ Λαρούσο έβγαλε νοκ ουτ τον Τζόνι Λόρενς και από τότε χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο προσκυνούσαν τον κόσμο του Μιγιάκι μέσα από τις ταινίες Καράτε Κιντ.

34 χρόνια μετά οι εχθροί επιστρέφουν στις οθόνες με μια σειρά που αναμένεται να μας καθηλώσει ξανά.

Το πρώτο τρέιλερ ανέβηκε χθες (και έχει συγκεντρώσει ήδη σχεδόν 800.000 προβολές) και όπως είχε ανακοινωθεί οι πρωταγωνιστές είναι και πάλι οι ίδιοι. Μεγάλοι άνδρες πια οι δύο ανταγωνιστές θα κληθούν αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουν και μια νέα κόντρα. Η κόρη του Λαρούσου γνωρίζει και ερωτεύεται τον μαθητή του Λόρενς. Ο τελευταίος προσπαθεί να τον διδάξει το καράτε που γαλουχήθηκε και βασίζεται περισσότερο στην βιαιότητα. Όμως ο νεαρός φαίνεται πως έχει πρότυπο τον Λαρούσου ο οποίος κινείται πια χωρίς την καθοδήγηση του Μιγιάκι.

Η ιστορία έρχεται σαν συνέχεια της πρώτης ιστορικής ταινίας μέσα από 10 ημίωρα επεισόδια και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ μια επίσης ιστορική μάχη θα δοθεί. Άραγε αυτή τη φορά ποιος θα είναι ο νικητής;

Video :

πηγή : in.gr

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666