Ο κορωνοϊός στέλνει για το 2021 το ‘Wilder – Fury 3’ !

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

wilder5544

Ο Bob Arum διαπιστώνοντας την πολύ δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται στα μαχητικά σπορ λόγω του covid-19 και τον σχετικών περιορισμών, ανακοίνωσε πως το πιθανότερο πλέον είναι να δούμε την τριλογία Deontay Wilder-Tyson Fury το 2021.

Αρχικά το ματς είχε κλειστεί για τις 18 Ιουλίου στο Λας Βέγκας. Έπειτα μεταφέρθηκε ανεπίσημα στις 3 Οκτωβρίου και πλέον ούτε αυτή η ημερομηνία ισχύει, με τον Arum να τονίζει:

«Μίλησα με τον Tyson Fury την Κυριακή και του είπα πως το νωρίτερο που θα μπορούσε να γίνει η αναμέτρηση είναι τον Νοέμβριο.

Όμως ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει και τον Νοέμβριο;

Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε το Wilder-Fury χωρίς κοινό.

Από την στιγμή που το διεξάγουμε με κόσμο, είναι διατεθιμένοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν το αεροπλάνο και να έρθουν στο Λας Βέγκας;

Πολλοί από τους φανς προέρχονται από την Μεγάλη Βρετανία και αυτό πρέπει να τα συνυπολογίσουμε. Ίσως δεν γίνει το ματς μέχρι του χρόνου.

Έτσι εξελίσσεται ο κόσμος και δεν έχω όλες τις απαντήσεις ή μέρος των απαντήσεων. Ξεπερνάνε τα όρια της πυγμαχίας αυτά τα ζητήματα.

Εμείς δεν είμαστε ο πρόεδρος του UFC, ο Dana White. Εμείς πρεπει να προχωρήσουμε βάση των κανονισμών της πολιτείας, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να προστατεύονται αυτή την δύσκολη εποχή.

Δεν λέμε από μόνοι μας 'το show πρέπει να συνεχιστεί'. Το 'show δεν χρειάζεται να συνεχιστεί'.»

aaabbhu6e