Άνοιξη του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Ισχύουν τα εισιτήρια πρόκρισης!

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

olympic3535

Η άνοιξη του 2021 φαντάζει ως η πιθανότερη εποχή για να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι αναβλήθηκαν για φέτος λόγω του κορονοϊού.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο την άνοιξη του 2021, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας "Nikkei", που επικαλείται πηγές προσκείμενες στη ΔΟΕ.

Η ύπαρξη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τις ανησυχίες που ήδη είχαν εκφραστεί από την αρχή, αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν το καλοκαίρι στο Τόκιο (ζέστη και υγρασία), είναι οι παράγοντες που προτάχθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (26/3) τηλεδιάσκεψης του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, με εκπροσώπους των διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών.

Ισχύουν τα εισιτήρια πρόκρισης

Ισχύουν κανονικά για το 2021 όσα εισιτήρια πρόκρισης αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «σφραγίστηκαν» μέχρι σήμερα.

Στη σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΔΟΕ, εξηγώντας ότι τυχόν αλλαγή των κριτηρίων πρόκρισης δεν πρόκειται να επηρεάσουν τους αθλητές που είχαν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Αγώνες του 2020 (πλέον 2021).

Μέχρι τώρα έχει συμπληρωθεί το 57% του τελικού ταμπλό, το οποίο αντιστοιχεί σε 6.000 αθλητές περίπου. Ο συνολικός αριθμός δεν πρόκειται να αλλάξει.

Από ελληνικής πλευράς, έχουν προκριθεί 26 αθλητές: 5 από τον στίβο, 7 ιστιοπλόοι, 2 σκοπευτές, 2 κωπηλάτριες, 1 παλαίστρια, 2 ποδηλάτες και 7 κολυμβητές. Τη συμμετοχή τους διεκδικούν δεκάδες άλλοι σε διάφορα ατομικά σπορ, όπως και οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών-γυναικών και μπάσκετ ανδρών.

aaabbhu6e

bannerpre35