Ομόφωνα νικητής ο Φλωριάν Μάρκου απέναντι στον Miroslav Serban! (βίντεο)

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

florian marku 049988

Δίχως να καταφέρει να βγάλει νοκ άουτ αυτή την φορά στο πέμπτο επίσημο ματς του και απέναντι σε έναν αισθητά καλύτερο αντίπαλο από τους προηγούμενους, τον Τσέχο Miroslav Serban, ο Φλωριάν Μάρκου επικράτησε με ομόφωνη απόφαση (60-55 από όλους τους κριτές) έπειτα από εξι γύρους στο Λονδίνο στα πλαίσια του 'Ultimate Boxxer 5'.

Με το κοινό να είναι απόλυτα στο πλευρό του στον χώρο των αγώνων , ο 'TNT' ξεκίνησε καλύτερα στους δύο πρώτους γύρους την αναμέτρηση , βρίσκοντας απόσταση, παίρνοντας το κέντρο του ρινγκ και περνώντας περισσότερα δυναμικά χτυπηματα στο σώμα και το κεφάλι του αντιπάλου του που παρουσιάστηκε επιφυλακτικός.

Ο Serban μπήκε με περισσότερο θαρρος στον τρίτο γύρο , όπου ήταν και ο καλύτερός του μέχρι εκείνη την στιγμή και λογικά τον κατέκτησε.

Έβρισκε με χτυπήματα τον Μάρκου που όμως φαινόταν σαν να μην τα ένιωθε , ενώ με την κίνησή του ο Σέρβος δεν μπορούσε να ανησυχήσει τον αντίπαλό του , πράγμα που φαινόταν και από τον τρόπο που αμύνονταν ο Φλωριάν.

Ο τέταρτος γύρος άνηκε ολοκληρωτικά στον Μάρκου που με εκρηκτικά hooks στο σώμα και όμορφα χτυπήματα με το δεξί επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του με τον Τσέχο να περιοριζεται σε αμυντικά κυρίως καθήκοντα.

Στον πέμπτο γύρο ο Serban επιχείρησε να μπει πάλι πιο δυναμικά και είχε καλές ανταλλαγές χτυπημάτων , με το Μάρκου να κάνει εδώ περισσότερη δουλειά στο σώμα του Τσέχου φθειρόντάς τον χαμηλά. Λιγο αργότερα ο Serban περασε ένα εξαιρετικό δεξί που ο Μάρκου ωστόσο το απορρόφησε δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στον έκτο γύρο σίγουρα ο Φλωριάν ήθελε ένα τελείωμα μπροστά στο κοινό του ουσιαστικά στον χώρο των αγώνων. Προσπάθησε να το βρει με καποια καλα χτυπήματα με τον Serban στο τέλος να δείχνει κάπως ασταθής .

Μια νίκη που ο Μάρκου την πήρε βασιζόμενος στην δυναμικοτητά του απέναντι στον Τσέχο. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης του Φλωριάν , καθώς ανεβαίνει στην πυγμαχική πυραμίδα βρίσκοντας ακόμα πιο δυνατούς και πιο επικίνδυνους αντιπάλους.

Δείτε την αναμέτρηση :

aaabbhu6e

king pyrros logo

bannerpre35

protonotarios2020 1