Με νοκ άουτ στον 11ο ο Sergey Kovalev πέρασε τον Anthony Yarde! (βίντεο)

on . Posted in Boxing

force 1 tasos tsalas 10

sergey88

Μπροστά στο κοινό του στην Ρωσία ο Sergey Kovalev πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές , αλλά τελικά κατάφερε να γονατίσει τον αήττητο μέχρι εχτές Anthony Yarde και να κρατήσει τον τίτλο του στην WBO.

O Κovalev στην αρχή του ματς κατάφερε με το jab του να απενεργοποιήσει επιθετικά τον Yarde και μεχρι τον 7ο γύρο να έχει το πάνω χέρι.

Εντούτοις από τα μέσα του ματς και μετά ο Αμερικάνος ξεκίνησε να φθείρει με γροθιές στο σώμα τον 'Krusher' , δείχνοντας πως και στα 36 χρόνια, αυτό είναι το μεγάλο μειονέκτημα του Ρώσου.

Ανάμεσα στον 8ο και 9ο γύρο ο προπονητής James "Buddy" McGirt έκανε σαφές στον Kovalev πως αν δεν άλλαζε το παιχνίδι του θα σταμάταγε τον αγώνα. Πρόκειται για τον ίδιο προπονητή που ήταν πριν λίγο καιρό στην γωνία του Maxim Dadashev που πέθανε λίγο μετά τον αγώνα που είχε δώσει.

Είτε ο McGirt ήθελε να είναι υπερβολικά προσεχτικός με τον αθλητή, είτε ήθελε να τον ΄ξυπνήσει' , είτε και τα δύο, αυτό έπιασε με τον Kovalev να παίρνει με συνδυασμούς πάλι τα ηνία του αγώνα και να τελειώνει τον αντίπαλό του.

Μετά από αυτή την επικράτηση ο Kovalev είναι κοντά πλέον να κλείσει μάχη με τον 'Canelo' Alvarez.

Video:

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1