ΜΑΤΣΑΡΑ : Mε πρωταθλητή Κολομβίας ο Στέλιος Παπαδόπουλος για τίτλο WBU στο ‘The Battle 18’ !

on . Posted in Boxing

aaabbjid4h

stelios papadopoulos8234544

fightersdome new banner

Τον με διαφορά πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του θα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος Στέλιος Παπαδόπουλος σε δύο εβδομάδες από τώρα στο 'The Battle 18' που λαμβάνει χώρα 29 Απριλίου στο Κλειστό του Taekwondo .

Το promotion ανακοίνωσε πριν λίγο τον αντίπαλο του Παπαδόπουλου που είναι πρωταθλητής Κολομβίας στην super lightweight κατηγορία το 2016, σε μια χώρα που το επίπεδο στην πυγμαχία είναι στον υψηλότερο βαθμό.

Πρόκειται για τον 32χρονο Devis Perez, επαγγελματία από το 2007, που διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον Παπαδόπουλο μετρώντας συνολικά 56 αναμετρήσεις στο βιογραφικό του με ρεκόρ 34-18-4 . Είναι χαρακτηριστικό επίσης πως από τα 34 ματς που κέρδισε τα 24 είναι με νοκ άουτ.

Και οι περγαμηνές δεν σταματούν εδώ για τον Perez που εκτός των άλλων έχει διεκδικήσει στην Βραζιλία τον κορυφαίo τίτλο της WBO Latino στην featherweight κατηγορία τον Σεπτέμβριο του 2016.

stelios papadopoulos9233

O Στέλιος Παπαδόπουλος θα διεκδικήσει απέναντί του τον πρώτο δυνατό διεθνή τίτλο στην καριέρα του που είναι αυτός της ομοσπονδίας WBU σε 10γυρο αγώνα.

Η συμβολή και η στήριξη του κόσμου στην μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πυγμαχίας στο εξωτερικό που εκπροσωπείται στο πρόσωπο του Στέλιου Παπαδόπουλου , απαιτεί και το δυναμικό παρών του κοινού προκειμενου να δωθεί η απαραίτητη ώθηση στον Έλληνα πυγμάχο για την νίκη .

Πρέπει να επισημάνουμε εδώ πως σημαντικότατος αρωγός σε αυτή την μάχη του Στέλιου πέρα από τον promoter Στέφανο Κωνσταντινίδη ειναι και ο Γρηγόρης Μάλλιος που στηρίζει με κάθε τρόπο τα όνειρα και τις προοπτικές του Παπαδόπουλου.

Ο σημαντικός αγώνας είναι 29 Απριλίου στο Κλειστο του Taekwondo στο Παλαιό Φάληρο! Να είστε εκεί!

Δείτε παρακάτω ματς του Perez :

colosseum fight show 25

aaabbhu6e

kobudo555