Μιχάλης Ζαμπίδης : ''Μας πίεζαν να σταματήσουμε τον αγώνα ! Έχασα με ένα σημείο διαφορά από τους κριτές !''

on . Posted in Usocial

kimao

Αυτό που υποπτευθήκαμε όλοι βλέποντας την μάχη του Μιχάλη Ζαμπίδη με αντίπαλο τον Batu Khasikov στην Ρωσία επιβεβάιωσε μέσω διαδικτυακής του δήλωσης ο Ιron Mike.

Συγκεκριμένα ο Ζαμπίδης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δέχτηκε σφοδρή πίεση από τους Ρώσους να σταματήσει τον αγώνα λόγω του σκισίματος που είχε στο φρύδι και του αίματος που έτρεχε στο πρόσωπό του.

Ο Έλληνας αθλητής και σύσσωμο το ελληνικό team απέρριπτε φυσικά με κάθε τρόπο κάθε τέτοια ενέργεια.

Από την άλλη η αλήθεια είναι πως θα βόλευε πολύ την ρωσική πλευρά οποιαδήποτε διακοπή της αναμέτρησης μιας και σε κάθε περίπτωση φοβόντουσαν πως μια καλή γροθιά του Ζαμπίδη ιδιαίτερα στον τελευταίο γύρο θα έστελνε στο καναβάτσο τον Khasikov.

Ακόμα ο Iron Mike αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των κριτών φανέρωσε πως η ήττα ήρθε μόλις με ένα σημείο διαφορά, ενώ σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι και υπέρ της ελληνικής πλευράς.

ako

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του :

''Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, για την μεγάλη και σημαντική σας υποστήριξηκαι σε αυτήν την μάχη μου στην Ρωσία.
Ο αγώνας κρίθηκε πολύ κοντα στα σημεία, τα χαρτια των κριτών λένε πως η διάφορα ήταν μόνο ένα σημείο υπέρ του ρώσου αθλητη.

Για πολλούς κέρδισα, μετρώντας κάποια πιο ουσιαστικα σημεία υπέρ μου, το αποτέλεσμα όμως των κριτών ανέδειξε νικητή τον Batu για ένα σημείο.

Σιγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο η έδρα σε πολλά επίπεδα και για πολλούς λόγους.

Στο τελευταίο λεπτό του τρίτου γύρου, χτυπήθηκα κι αιμορραγούσα και μετά δυσκολίας έβλεπα.

Οι Ρώσοι γιατροί, ο διαιτητής, ο διοργανωτής και ταυτόχρονα manager του Batu, μας πίεζαν κι ήθελαν να διακόψουν τον αγώνα, το αρνήθηκα κατηγορηματικά.

Έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατο για να πάρω τη νίκη και να φερω την ζώνη στην χώρα μας, είχα προετοιμαστεί καλά και πίστευα πολύ σ'άυτό, δυστυχώς όμως δεν έγινε γιατί στον πρωταθλητισμό τα πάντα κρίνονται στην λεπτομέρεια
και το ρινγκ είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτο, μέσα και έξω απ' αυτο.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Αντίπαλο μου Μπατου Χασικοφ για τον δυνατο αγώνα και που μου έκανε την τιμη να παίξει μαζί μου τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Ολοκληρώνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμα την ομάδα μου, που με φρόντισε και με υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατο τροπο, στις μεγάλες απαιτήσεις,δυσκολίες και παγίδες που υπήρξαν πριν, κατα την διάρκεια και μετα τον αγώνα
της Ρωσίας.

Μιχάλης Ζαμπιδης''