Αλέξης Νικολακόπουλος : ''Σήμερα απέδειξα στον εαυτό μου ότι αντέχω το ξύλο !''

on . Posted in Usocial

nikol

Με έναν τρόπο γραφής που συναντάμε σε αθλητές του εξωτερικού ο Αλέξης Νικολακόπουλος αναφέρθηκε διαδικτυακά στο ματς με τον Χρήστο Πλασάρη στο ''GFC 5''.

Συγκεκριμένα ο αθλητής έγραψε στο facebook προφίλ του :

'' Με την περηφάνια μου πληγωμένη περισσότερο από το πρόσωπό μου (και αυτό είναι αρκετά χτυπημένο) επιτέλους γυρνάω σπίτι μου. Δεν ήμουν σε καλό σημείο για να δω τον αγώνα και η άποψή μου δεν είναι η πιο αντικειμενική, αλλά έχω τις ενστάσεις μου για την απόφαση.

Δεν ξέρω αν έχασα έναν γύρο, πόσο μάλλον δύο ή τρεις. Ότι έγινε έγινε όμως και μπορούμε μόνο να μάθουμε από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο από το να νικήσω ήθελα να παίξω ξύλο, γιατί μέχρι τώρα επιτυχώς το απέφευγα και πίστευα ότι βρήκα τον κατάλληλο αντίπαλο για να μου το δώσει... και επιτυχώς μου το έδωσε.

Ξεχνώντας τον βασικό σκοπό που ήμουν εκεί, κατάφερα τον τελικά λιγότερο σημαντικό. Δεν κυνήγησα την νίκη και για αυτό δεν την απαιτώ. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον αντίπαλό μου Χρήστο Πλασάρη για το δυνατό ματς που μου έδωσε και να τον συγχαρώ για την νίκη του και θέλω να πω ότι από μεριάς μου πως πραγματικά μου άρεσε ο αγώνας μας.

Ευχαριστώ και όλους εσάς που ήρθατε να με υποστηρίξετε με την παρουσία σας. Ευχαριστώ τους δασκάλους μου Michael G. Papantonakis, David Dimopoulos Said, Vasilis Oikonomou που ήταν κοντά μου σε όλη αυτή την πιεστική περίοδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να ζητήσω συγγνώμη από τους χορηγούς μου FightersDome.gr www.shockdoctor.gr και Musclemania Fitness Shop για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά δεν έφερα το αποτέλεσμα που περίμεναν.

Σήμερα απέδειξα στον εαυτό μου ότι αντέχω το ξύλο και τώρα έμεινε να μάθω να αντέχω την ήττα. Δεν μπορώ να πω ότι την χρειαζόμουν αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα παίξει το ρόλο της. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω όσο καλύτερα μπορώ και δεν θα πω ότι θα επανέλθω γιατί δεν έπεσα... απλά συνάντησα στην καριέρα μου κάτι πολύ αναμενόμενο. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.''