Δείτε με ποιόν μαχητή του UFC είναι ζευγάρι η Ronda Rousey !

on . Posted in Ulife

aaagd4

aaabukg344

aaabean200

Ημέρα των αποκαλύψεων σήμερα για την Ronda Rousey που παραδέχτηκε τις φήμες που αφορούσαn την προσωπική της ζωή και τη σχέση της .

Εδώ και καιρό φημολογούνταν πως ήταν ζευγάρι με τον αθλητή Travis Browne που πριν λίγο καιρό ήταν παντρεμένος με το μοντέλο fitness την Jenna Renee, η οποία μάλιστα τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία και απιστία με την Rousey με αποτέλεσμα το UFC να τον βγάλει προσωρινά από το ρόστερ του .

Το ίδιο το promotion έκανε έρευνα γύρω από το θέμα και διαπίστωσε πως οι κατηγορίες για βία της πρωην γυναίκας του δεν είχαν βάση με αποτέλεσμα να τον επαναφέρει .

aaabuki532

Rousey και Browne μέχρι σήμερα δεν είχαν παραδεχτεί τη σχέση τους, παρά το γεγονός ότι είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από κοινές εξόδους για φαγητό .

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όπου πρώτος ο Travis Browne δήλωσε :

''Είναι η γυναίκα μου και είμαι ο άντρας της . Δεν είναι η σχέση το αγόρι μου - το κορίτσι μου . Δεν υπάρχουν ερωτικά ραντεβού . Απλά, είμαστε μαζί .''

Από την μεριά της η Ronda είπε :

''Δεν μιλάω πολύ για την προσωπική μου ζωή, γι'αυτό λέγεται και προσωπική . Είναι αλήθεια ότι εγώ και ο Travis έχουμε σχέση . Απόλαυσα το χρόνο που είχαμε οι δυο μας για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο . Και αυτά είναι όλα που έχω να πω .''

aaabukij42

aaabetg399

aaabukh8

aagb356