«Αυτό σχεδόν σκότωσε τον Brock Lesnar!»

on . Posted in Wrestling

force 1 tasos tsalas 10

brocklesnar333

O Brock Lesnar είναι ένα «θαύμα της φύσης» σε ότι έχει να κάνει με την δύναμη και την έκρηξή του στα μαχητικά σπορ και ο δρόμος του προς την κορυφή συνδύασε πολύ δουλειά και σκληρή αφοσίωση .

Σε αμερικανικό άρθρο άνθρωποι που τον έχουν ζήσει από κοντά περιγράφουν άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και των δυσκολιών που αντιμετώπισε.

Ο στενός φίλος και δεξί του χέρι , ο Paul Heyman , μίλησε για την ασθένεια , η οποία έχει ταλαιπωρήσει τον Lesnar :

«Η μάχη που έδωσε με την ασθένεια εκκολπωματίτιδα από την οποία πάσχει ήταν κάτι που του στοίχησε . Δεν του άρεσε και τον ανησυχούσε πολύ . Σχεδόν πέθανε από αυτή την ασθένεια . Και μετά δικαίως δεν ήξερε πόσο αυτή η περιπέτεια θα του μείωνε τις ικανότητες να φτάσει εκεί που μπορεί .

Ο Θεός τον έπλασε να είναι ένας αξιοθαύμαστος αθλητής που όλοι ήθελαν να του μοιάσουν σε δύναμη , σε μέγεθος , σε ταχύτητα και εκρηκτικότητα . Είναι ένα θηρίο της φύσης .»

Από την άλλη ο Rey Mysterio έχει πει για τον superstar του WWE :

«Θυμάμαι κάποια στιγμή ο Brock ήταν δυστυχής . Ήταν η περίοδος προτού φύγει για πρώτη φορά από το WWE το 2004 .

Ταξιδεύαμε για Ευρώπη και η γυναίκα μου και εγώ καθόμασταν ακριβώς πίσω του στο αεροπλάνο . Τον είδα να δαγκώνει τα νύχια του τρελαμένος και να κοιτά την φωτογραφία από ένα από τα παιδιά του . Τον επηρέαζε το γεγονός πως έπρεπε να ταξιδεύει τόσο πολύ . Αυτή ήταν η ανθρώπινη πλευρά του . Το ένστικτο του πατέρα . Λίγο μετά θα έλεγε : 'Πρέπει να φύγω από εδώ φίλε . Δεν μπορώ να το κάνω πλέον αυτό .»

aaabbhu6e

bannerpre35