Προτάσεις Ομοσπονδιών για στήριξη μαχητικών αθλημάτων την περίοδο του κορωνοϊού!

on . Posted in Wrestling

omospondies 39000Eνωμένες ελληνικές ομοσπονδίες μαχητικών αθλημάτων έπειτα από τηλεδιασκέψεις και σειρά τηλεφωνημάτων με τον υφυπουργό κο Λευτέρη Αυγενάκη, κατέθεσαν σήμερα τις προτάσεις τους, για την στήριξη των σωματείων, των αθλητών, των προπονητών, αλλά και των ίδιων των ομοσπονδιών.

O Γιώργος Χαραλαμπόπουλος πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης Χειροπάλης!

on . Posted in Wrestling

charalampompoulos88Δελτίο τύπου :

Με μεγάλα ονόματα της χειροπάλης συστάθηκε η επιτροπή διοίκησης της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος, διεθνώς αναγνωρισμένοι αθλητές και προσωπικότητες της ελληνικής χειροπάλης, θα δώσουν αίγλη στο εντυπωσιακό αυτό άθλημα.

Ήρθε ο ψηφιακός έλεγχος των ερασιτεχνικών Σωματείων - Μέσα τα μαχητικά σπορ!

on . Posted in Wrestling

sxoles psifiaki 0Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός με την ψηφιοποίησή του , που αφορά φυσικά και τα μαχητικά αθλήματα και τα Σωματεία που εκπροσωπούν αθλήματα οπως Κικμπόξινγκ, Πυγμαχία, Τζούντο, Παγκράτιο, Ζίου Ζίτσου, Μουάιτάι, Πάλη, Ταεκβοντό (ΑΟΤΕ) και άλλα.

Musa Evloev : Ο παλαιστής – βουνό από την Ρωσία που κυριαρχεί στα 97 κιλά! (vids)

on . Posted in Wrestling

musa evloev 2244O σήμερα 27 ετών Ρώσος Musa Evloev, γεννημένος στις 31 Μαρτίου του 1993, είναι ο παλαιστής που σαρώνει τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις στα 97 κιλά της ελληνορωμαϊκής για την χώρα του.

H οικογένεια της Πάλης χαιρετίζει την πρόταση Αυγενάκη για τα Σωματεία!

on . Posted in Wrestling

pali333Η ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, οι ενώσεις, τα σωματεία, οι προπονητές, οι αθλητές και οι φίλοι του αθλήματος χαιρετίζουν την πρόταση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να συμπεριλάβει τις αθλητικές ομοσπονδίες, τις ενώσεις, αλλά και τα σωματεία στα μέτρα ενίσχυσης για τους πληγέντες από τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση του Covid -19.