Έρχονται αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις από το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ) !

on . Posted in Uground more

ESDTLOGOnovember

Γνωρίστε το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ) που ιδρύθηκε το φέτος το 2014 , δείτε ποιοι το αποτελούν , τι εκπροσωπούν και τι ετοιμάζουν μελλοντικά μέσα από ανάπτυξη τεχνογνωσίας και πραγματοποίηση αγώνων και αθλητικών εκδηλώσεων .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

'' Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2014, με κύριο σκοπό την προώθηση του αθλήματος του Δυναμικού Τριάθλου (Powerlifting) και διαφόρων άλλων δυναμικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Το όραμά μας είναι το Δυναμικό Τρίαθλο και γενικότερα τα δυναμικά αθλήματα, να αναπτυχθούν στη χώρα μας, σε επίπεδο ανάλογο του εξωτερικού.

Για την εκπλήρωση του γενικού αυτού σκοπού, το ΕΣΔΤ θα διοργανώνει αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις. Είμαστε εκπρόσωποι από Παγκόσμιες Ομοσπονδίες που διοργανώνουν Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Μεσογειακά και Βαλκανικά Πρωταθλήματα-Κύπελλα, ώστε οι αθλητές μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και σε αγώνες διεθνούς επιπέδου.

ESDTLOGOnovember

Η Επιστημονική Επιτροπή του Σωματείου, αναπτύσσει τεχνογνωσία πάνω στην εμβιομηχανική και προπονητική των αθλημάτων αυτών, ώστε να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο παγκοσμίως. Με τη βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν τα δυναμικά αθλήματα, ελπίζουμε το όραμά μας να υλοποιηθεί παίρνοντας «σάρκα και οστά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το διαδικτυακό μας ιστότοπο στην διεύθυνση www.esdt.gr, είτε στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες αθλητές που ήδη δήλωσαν ενδιαφέρον να εγγραφούν στο μητρώο αθλητών μας μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής τους στο site μας. ''