Δεύτερος στο Πανελλήνιο Παγκρατίου ο Ρεθυμνιώτης Στέλιος Τζωρτζινάκης του ‘ΑΣ Σαμψών’!

on . Posted in Uground more

aaabbjid4h

nikos sampson 9996

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbnhu33339

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο μαχητής του Νίκου Σαμψών ο νεαρός Στέλιος Τζωρτζινάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος την Κυριακή στο 'Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων'.

Ο Τζωρτζινάκης μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της ISKA, διέπρεψε και στο Παγκράτιο κατακτώντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία του στην Ελλάδα ως έφηβος. Αυτή η επιτυχία του έδωσε μάλιστα και την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πάρα πολύς καλός με συνεχή ανοδική πορεία ήταν και ο Βασίλης Γιακουμάκης που επίσης μετά την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο της ISKA, μπόρεσε να κατακτήσει την 5η θέση στο Παγκράτιο.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες των δύο αθλητών του Νίκου Σαμψών αποδεικνύουν πως με μεράκι και με σωστές αθλητικές βάσεις δημιουργούνται πραγματικοί πρωταθλητές του αύριο.

nikos sampson 888

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο συναθλητές βρέθηκαν αντίπαλοι στην κατηγορία δίνοντας ένα καθαρό ματς και φεύγοντας ως πραγματικοί άντρες μαχητές από τον αγωνιστικό χώρο κάνοντας υπερήφανο τον προπονητή τους.

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε στο ufight.gr ο Νίκος Σαμψών :

«Το να παίζουν δυο αθλητές σου μεταξύ τους διεκδικώντας ανάμεσα σε 10 αθλητές στην κατηγορία τους την πρωτιά είναι ότι πιο συγκινητικό μπορεί να τύχει σε έναν προπονητή . Με ήθος και καθαρά χτυπήματα και τεχνικές τελειώνουν έναν αγώνα αγκαλιασμένοι και το πιο καλό ούτε που τους καιγόταν καρφί ποιος νίκησε και ποιος έχασε ,αρκεί που κοίταζαν ο ένας τον άλλο στα μάτια !

Τέτοιους Άντρες θέλω!

Μπράβο Στέλιο ,Μπράβο Βασίλη!»

Διαβάστε ακόμα :  Παγκόσμιος Πρωταθλητής ISKA με δύο Χρυσά ο Ρεθυμνιώτης έφηβος Στέλιος Τζωρτζινάκης !

Ακολουθείστε το UFIGHT στο YouTube : ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΕΔΩ!

aaabbhu6e