Για δεύτερη σερί φορά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Αρά Τζανικιάν στο Ju-Jitsu!

on . Posted in Uground more

ara janikian 133Τον Νοέμβριο του 2017 σας γράφαμε για το Χρυσό του Αρά Τζανικιάν στην Κολομβία στο παγκόσμιο ju-jitsu και έναν χρόνο μετά το 2018 είμαστε στην ευχάριστη θέση να το επαναλάβουμε.

Επιτυχίες για τους ‘Μαχητές Δράμας’ στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Βορείου Ελλάδος

on . Posted in Uground more

mineos team 17Την Κυριακή 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης το Πρωταθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Σύλλογο ‘ΣΑΜΨΩΝ’ στο Ρέθυμνο της Κρήτης!

on . Posted in Uground more

nikos sampson 9900Από τις 11 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ρεθυμνιωτικου σωματείου ξεκίνησαν οι εγγραφές για μικρούς και μεγάλους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με πολεμικές τέχνες στην πόλη του Ρεθύμνου.

Δεύτερος στο Πανελλήνιο Παγκρατίου ο Ρεθυμνιώτης Στέλιος Τζωρτζινάκης του ‘ΑΣ Σαμψών’!

on . Posted in Uground more

nikos sampson 9996Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο μαχητής του Νίκου Σαμψών ο νεαρός Στέλιος Τζωρτζινάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος την Κυριακή στο 'Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων'.

Χειροπάλη : Τέταρτος στην Ευρώπη ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος σε δεξί και αριστερό! - BINTEO

on . Posted in Uground more

giorgos charalampopoulos armwrestling 780Μια ακόμα πολύ σημαντική επιτυχία προσθέτει στο βιογραφικό του ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, αφού κατάφερε να κατακτήσει 4η θέση σε δεξί και αριστερό χέρι στην κατηγορία MASTER +100 κιλά στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χειροπάλης 2017.

Εντατική Εκπαίδευση ‘’Tactical Blade System’’ 1-2 Απριλίου από Χρήστο Πρωτονοτάριο!

on . Posted in Uground more

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbnnmm55kΟ επικεφαλής Εκπαιδευτής του Κεντρικού Αρχηγείου Krav Maga Korydallos Χρήστος Πρωτονοταρίος πραγματοποιεί 1 και 2 Απριλίου Εντατική Εκπαίδευση στο 'Tactical Blade System - Knife Fighting Concept', όπου είναι ιδρυτής και master instructor.