'Αριστοτέλειο - Πυγμαχικός Γ.Σ.' στο Περιστέρι

Posted in Αττική

ΠΥΓΜΑΧΙΑ - KICK BOXING - AERIAL BOXING

aristoteleio 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση Σχολής : Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» Αίθουσα Αριστοτέλειο

                               Βορείου Ηπείρου 21 , Περιστέρι

Τηλέφωνο : 694 5087607

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ – ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Η ΣΧΟΛΗ :

Το 'Αριστοτέλειο' με μια ιστορία 25 ετών πίσω του στεγάζεται στο Περιστέρι στην οδό 'Βορείου Ηπείρου 21' σε αίθουσα του Ολυμπιακού Κέντρου Πυγμαχίας «ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» το οποίο φέρει τιμής ένεκεν το όνομα του Ολυμπιονίκη του Λος Άντζελες.

Στην σχολή ο-η ασκούμενος σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις έρχεται σε επαφή και διδάσκεται με τα μαχητικά σπορ της Πυγμαχίας και του Κικμπόξινγκ .

Μέσα από αυτά τα μαχητικά αθλήματα καλλιεργείται η αυτοπεποίθηση του ατόμου, μαθαίνει αυτοάμυνα, βελτιώνει την ψυχική και σωματική του υγεία αποκτώντας πειθαρχία.

Υπάρχουν καθημερινά τμήματα και διατηρούνται μειωμένες τιμές σε παιδιά και ανέργους.

Υπεύθυνος πυγμαχίας είναι ο άριστα καταρτισμένος με πολυετή εμπειρία στον χώρο Ολυμπιονικης Γιώργος Στεφανόπουλος, που είναι και ο πρόεδρος του ΣΕΠ (Συνδέσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας).

Αυτή η θρυλική σχολή ιδρύθικε από την απόλυτη αγάπη του Γιώργου Στεφανόπουλου στο άθλημα της πυγμαχίας, το οποίο και εκπροσωπεί με τον πιο επίσημο τρόπο σήμερα στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΗΣ :

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

aristotelio 999

aristotelio 38291

aristotelio 00

 

ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ :

 aristoteleio 2