Ασταμάτητος Σωτήρης Χριστοδούλου – Έκλεψαν εντυπώσεις οι Κύπριοι μαχητές στην Αγγλία!

on . Posted in Κυπριακά νέα

force 1 tasos tsalas 10

kiriakos3330

620X130 UFIGHT

Δυνατή αποστολή από την Κύπρο κατέβασε στο promotion 'GFC Muay Thai' ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου και το 'Ninos Gym Muay Thai'.

Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν το ισχυρό όπλο του Συλλόγου ο Σωτήρης Χριστοδούλου που σε 5γυρο ματς επικράτησε καθαρά και ομόφωνα του Βρετανού αντιπάλου του δείχνοντας πως ήταν εκείνος που διψούσε περισσότερο για την νίκη μέσα στα σχοινιά.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς από την κυπριακή πλευρά, ο Αντρέας Ιωάννου αντιμετώπισε top μαχητή της κατηγορίας του από την Αγγλία και τον δυσκόλεψε πολύ μέχρι το τελευταίο καμπανάκι του πεντάγυρου αγώνα. Έχασε το ματς στα σημεία αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

kiriako4999

Η Leah Parkin έκανε επίσης έναν πολύ καλό αγώνα και πιθανότατα θα μπορούσε να της δωθεί και η νίκη.

Ακόμα η Μύρια Ματτθαίου αντιμετώπισε πρόβλημα λόγω του ταξιδιού με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διατροφή της και να μείνει τελικά 6 κιλά πιο κάτω στην κατηγορία των -54 κιλών που αγωνιζόταν. Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό απέναντι στην βαρύτερη και ψηλότερη αντίπαλο με το ματς να σταματά στον 3ο γύρο προκειμένου να προστατευθεί η Κύπρια μαχήτρια. Είναι κάτι με το οποιο πρέπει ωστόσο να πούμε ότι δεν συμφώνησε η κυπριακή γωνία μιας και θα μπορούσε η μάχη να συνεχιστεί.

Ωστόσο είναι κάτι που δεν πειράζει ιδιαίτερα μιας και συνολικά η αποστολή του 'Ninos Gym Muay Thai' δέχτηκε εξαιρετικά σχόλια για το επίπεδο, την μαχητικότητα και αγωνιστικότητα των αθλητών που έφερε μαζί του στην Αγγλία!

kiriakos2222

kiriakos3666

kiriakos1666

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1