Ανέστης Ζαριφές : «Θα παλέψω για το θαύμα των Ολυμπιακών Αγώνων!»

on . Posted in Terms and Conditions

anestis zarifes 15566Ο Ανέστης Ζαριφές σε χρόνο ρεκόρ άλλαξε κατηγορία κιλών και κατάφερε στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019 να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 130 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης.

Σήφης Κιοσέ : «Το μεγάλο μου πλεονέκτημα για να πάρω την ζώνη στο ‘Adrenaline Explosion’…!»

on . Posted in Terms and Conditions

sifis kiose 99400O Σήφης Κιοσέ από το 'Markopoulos Team' στην Κρήτη έρχεται στην Θεσσαλονίκη και το 'Grand Hotel Palace' στις 27 Οκτωβρίου προκειμένου να διεκδικήσει την ζώνη της διοργάνωσης στην τετράδα που θα γίνει στα -66 κιλά.

Χάρις Στελλίου : «Έχω μπει στο πνεύμα του ΜΜΑ! Η ζώνη είναι δική μου το Σάββατο!»

on . Posted in Terms and Conditions

charis stelliou 94400Η Χάρις Στελλίου αγωνίζεται για την ζώνη του «Hall of Champions» αυτό το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Κλειστό Νέου Ηρακλείου και λίγο πριν ριχτεί στην μάχη μιλά στο ufight.gr.

Σταμάτης Τωρας : «Υπόσχομαι μάχη στον αντίπαλο! Η ζώνη μου δίνει κίνητρο!»

on . Posted in Terms and Conditions

σταματης τωρας 199Ο 23χρονος Σταμάτης Τωρας έρχεται από την Μυτιλήνη στον Ωρωπό στις 6 Ιουλίου στα πλαίσια του 'Versus 13' προκειμένου να διεκδικήσει ζώνη SANDA απέναντι στον 17χρονο Βασίλη Μπαλατσούκα στα 80 κιλά.

Κώστας Παπαδάκης : «Δουλεύω σκληρά για να φτάσω στην κορυφή!»

on . Posted in Terms and Conditions

κωστας παπαδακης 85352223Ο Κώστας Παπαδάκης έχει κάνει ιδιαίτερα πολλούς αγώνες το τελευταίο διάστημα και η επόμενη πρόκληση για τον δυνατό αθλητή του Νίκου Φίλη και του 'Filis Gym' είναι στις 6 Ιουλίου στο 'Versus 13'.

Πέτρος Σκαφιάς : «Κερδίζω κάποιον και μόνο με αποφυγές! Φανταστείτε να τον χτυπάω κιόλας!»

on . Posted in Terms and Conditions

petros skafias354999Ανήκει στους αθλητές που θες να ακούς και να παρακολουθείς όπου και αν αγωνίζεται γιατί ξέρεις πως θα σου προσφέρει θέαμα και μια δυνατή εμπειρία.

Μάικ Ανθυμίδης : «Μπαίνω μέσα κάθε φορά για να διαλύσω τον αντίπαλο!»

on . Posted in Terms and Conditions

maik anthimidis24O Μάικ Ανθυμίδης έχοντας αφήσει πίσω τα άσχημα χρόνια που τον οδήγησαν στην φυλακή , ακολουθεί πλέον δυναμικά καριέρα στα μαχητικά αθλήματα και ιδιαίτερα στο ΜΜΑ.

Γιάννης Παπαδόπουλος : «Δεν μου άρεσε που με είπε τυχερό ο Γκουρούλι! Ξεχνάει ότι…»

on . Posted in Terms and Conditions

giannis papadopoulos9340Λίγα 24ωρα πριν την πολυαναμενόμενη ρεβάνς τους στο 'Colosseum Fight Show 3' στην PAOK Sports Arena, ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλά στο ufight.gr και απαντά στην λέξη ''τυχερός'' που του κόλλησε ο Λεβάν Γκουρούλι για τον πρώτο τους αγώνα.

Νίκος Αβραμίδης : «Σέβομαι τον Ντανιελυάν αλλά μέσα θα μπω για την νίκη στο ‘Colosseum’!»

on . Posted in Terms and Conditions

nikos avramidis 9Ο Νίκος Αβραμίδης (Everybody – Gym) δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί αυτή την Κυριακή στο 'Colosseum Fight Show 3' απέναντι στον σκληροτράχηλο Αρμάνι Ντανιελυάν στην 'PAOK Sports Arena'.

Λεβάν Γκουρούλι : «Ο Παπαδόπουλος στον πρώτο αγώνα μας ήταν τυχερός!»

on . Posted in Terms and Conditions

levan guruli23Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς ανάμεσα στον Λεβάν Γκουρούλι και τον Γιάννη Παπαδόπουλο έρχεται αυτή την Κυριακή στην 'PAOK Sports Arena' στα πλαίσια του main event του 'Colosseum Fight Show 3'.