Μπαμ με Vitalic Maiboroda : Ντεμπούτο ΜΜΑ στο BELLATOR με τον θρυλικό Ilias Bulaid!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

bellaor 00399

Προερχόμενος από τον χώρο του Muay Thai όπου και ξεχώρισε, ο Vitalic Maiboroda κάνει το μεγάλο άλμα και μπαίνει στον χώρο των μικτών πολεμικών τεχνών δίνοντας μάλιστα την πρώτη μάχη του στο κορυφαίο promotion του 'BELLATOR MMA'.

Το ματς κλείστηκε από τον Ιωάννη Μποτώνη που αν και νέος στον χώρο του management κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του promotion που του ζήτησαν αθλητή για την διοργάνωση που θα γίνει 27 Σεπτεμβρίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Ο Μποτώνης επέλεξε τον Vitalic 'The Iron Head' Maiboroda και σε επικοινωνία με τον δάσκαλό του Νίκο Κρητικό έκλεισαν την συμφωνία συνεργασίας!

Αντιπαλός του θα είναι ένα θρυλικό όνομα από τον χώρο του Kickboxing, ο Μαροκινός lias "The Blade" Bulaid που σε αυτό το ματς θα κάνει εξίσου το ντεμπούτο του στις μικτές πολεμικές τέχνες. Ο Bulaid στην καριέρα του ως τώρα έχει φοβερο βιογραφικό με μάχες σε Enfusion, Kunlun Fight και αλλού.

viatalii3999

Μια ευκαιρία «με το καλημέρα» για τον σκληροτράχηλο Maiboroda που δεν κάνει πίσω στις προκλήσεις και αναμένεται να τα δώσει όλα για την μεγάλη νίκη!

Σε συνομιλία του ufight.gr με τον Ιωάννη Μποτώνη μας τόνισε πως πλέον έχοντας άμεση επαφή με managers γύρω από το 'Bellator MMA' αναμένεται να δώσει την ευκαιρία και σε ακόμα περισσότερους μαχητές από Ελλάδα στο μέλλον να αγωνιστούν και να δείξουν την αξία τους εκεί.

Ακόμα ευχαρίστησε θερμά τον δάσκαλο και συνεργάτη του πλέον Νίκο Κρητικό, μιας και του εμπιστεύτηκε να προετοιμάσει τον Maiboroda στο κομμάτι του ΜΜΑ τον αθλητή.

Μετά τους Ανδρέα Μιχαηλίδη και την Ελίνα Καλλιονίδου, ο Maiboroda γίνεται ο τρίτος αθλητής που με βάση την Ελλάδα θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο κλουβί του 'BELLAROT'.

Κλείνοντας αξίζει να τονίσουμε πως η εταιρεία μάνατζμεντ που συμμετέχει ο Iωάνννης Μποτώνης , η QPRO Management , έχει δώσει ήδη και θα συνεχίσει να δίνει και στο πολυάριθμες σημαντικές ευκαιρίες στους μαχητές από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

viatalii99

vitalic111

Δείτε αγώνες του Ilias Bulaid :

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1