protonotarios 20208

Γιάννης Μπούκης : «Το θέλω και διψάω να βγάλω νοκ άουτ τον κορυφαίο τους Weipeng!»

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

giannis boukis 0003344

bannerpre35

O Γιάννης Μπούκης μπορεί να είναι ακόμα μικρος σε ηλικία όμως έχει καταφέρει να γεμίσει το βιογραφικό του με σπουδαία ματς έχοντας διεικδικήσει ζώνες που όλοι οι μαχητές ονειρεύονται.

Αυτή την Κυριακή στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη και του 'Zen Fighting Club' υπερασπίζεται την χρυσή ζώνη της WLF, ενώ διεκδικεί και Intercontinental τίτλο της ISKA απέναντι στον πολύ δυνατό κορυφαίο στα rankings Κινεζό μαχητή Zhong Weipeng. Κάτι που για πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα!

Το σίγουρο είναι πως για ακόμα μια φορά θα εχει την ένθερμη στήριξη του κοινού που τον αγαπά και τον στηρίζει στις μάχες του.

Λίγο προτού μπει και σε αυτή την μάχη, ο Γιαννης αφιερώνει λίγο χρόνο να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Αρχικά τον ρωτήσαμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το πως εξελίχθηκε η προετοιμασια του:

«Καλησπέρα Βαιε και σε όλη την ομάδα του ufight.gr! Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση για τον αγώνα της Κυριακής καθώς η προετοιμασία μου έχει ξεκινήσει από αρχές Φεβρουαρίου και προέρχομαι και από αγώνα στην Ρωσία!

Σε αυτή την προετοιμασία μου επικεντρωθηκαμε καθαρά στην στρατηγική μας και στα καθαρά χτυπήματα που θα μου δώσουν το νοκ άουτ καθώς από θέμα φυσικής κατάστασης και αντοχής ήμουν πολύ καλά ήδη από τον τελευταίο μου αγώνα. «

Τα σχόλιά του για τον πολύ δυνατό Zhong Weipeng:

«Ο Weipeng είναι το No. 1 στα ranking της WLF και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι ένας σκληροτράχηλος αθλητής και πολύ ανταγωνιστικός και εκεί ακριβώς στοχεύουμε να χτυπήσουμε.

Με την στρατηγική μας θα τον αφήσουμε να αναλωθεί σε περιττά χτυπήματα και θα χτυπήσω όταν πρέπει για να έρθει το νοκ άουτ.

Το θέλω πολύ αυτό το νοκ άουτ καθώς είναι το μόνο αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα ενός αγώνα και διψάω γι'αυτό!»

Το συναίσθημα που έχει όταν μάχεται μπροστά στους φανς του στην Ελλάδα και αν αυτό του δίνει ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική ώθηση:

«Το να αγωνίζεται μπροστά στο ελληνικό κοινό στην έδρα σου αποτελεί μεγάλη πηγή ενέργειας και δύναμης.

Θα είναι πολύς κόσμος εκεί που θα με στηρίξει και θα φωνάξει για μένα.

Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστώ στην έδρα μου, μπροστά σε φίλους και οικογένεια και να γράψουμε για ακόμη μια φορά ιστορία στο Δαΐς στο Μαρούσι και να το πανηγυρίσω με τους ανθρώπους μου ύστερα.

Όσοι ανεβαίνουν στο ριγκ ξέρουν ότι ακόμα και όταν δεν μπορείς να συνεχίσεις οι φωνές και η ώθηση που σου δίνουν οι άνθρωποι που είναι από κάτω σε "αναγκάζουν" να δώσεις κάτι παραπάνω από την ψυχή σου.»

Για τις σκέψεις του πριν από έναν αγωνα και τον τροπο με τον οποιο μπαινει σε fight mode :

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα ανάμεικτες. Σκέφτομαι τι έχω δώσει και τι έχω στερηθεί για τον κάθε αγώνα. Πόσες θυσίες έκανα και ότι δεν επιλεχτηκα τυχαία για ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Η μουσική μου με κρατάει συγκεντρωμένο και μου υπενθυμίζει πως πέρα από μένα το κάνω και για όλα τα παιδιά στην γειτονιά μου για να τους θυμίζω πως κι εμείς από από τις φτωχές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά μπορούμε να πετύχουμε στα όνειρα μας και να έχουμε την ευκαιρία να ξεχωρίζουμε κι ας μην είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες με άλλους ανθρώπους.

Μόλις βάλω τα γάντια του αγώνα, ακούω για τελευταία φορά το αγαπημένο μου τραγούδι, κάνω τον σταυρό μου και ξεκινάω για το ριγκ που ξέρω πως γεννήθηκα πλέον για να παλεύω και να μαχομαι!»

Ο Γιάννης κλείνοντας μιλά για όλους εκείνους που είναι δίπλα του σαν στηριγμα σε αυτή την δύσκολη πορεία:

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλους τον δάσκαλο μου Στέλιο Πολίτη με του οποίου την βοήθεια κάνω όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα.

Τους χορηγούς μου ονομαστικά και ξεχωριστά οι οποίοι είναι ο Θανάσης Περράκης με το Jackals Tattoo Crew, η Κυπαρισσία Διπλαρου με τα Magic Hands, τον Ηλία Μαστρανδρέα για την νέα μου συνεργασία που θα είναι δίπλα μου να με στηρίζει σε όλες μου τις προσπάθειες με την Seven Hellas, και την X-treme Stores και τον κ. Κώστα Μανωλόπουλο που είναι μαζί μου από την αρχή της καριέρας μου.

Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι απλό. IT'S TIME FOR WAR. IT'S TIME FOR GODS OF WAR. ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!»

aaabbhu6e

gods of war 2 banner 9

adrenaline banner 03

protonotarios 1444