seminario cutman sioulis 233

ufight long

protonotarios banner 00299

Σταύρος Εξακουστίδης : «Μου έλειψε να ακούω ελληνικές φωνές όταν αγωνίζομαι!»

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

exakoustidis 00033388

bannerpre35

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σταύρου Εξακουστίδη στα ελληνικά ρινγκ απέναντι στον Ιταλό Jonathan Invernino , o 'Νirvana' ανοίγει τα χαρτιά του στο ufight.gr .

Ο Εξακουστίδης τονίζει πως αυτό το Σάββατο 16 Μαρτιου στο Γ. Στεφανόπουλος στο Περιστέρι για το ''Open Championship'' το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει μεγάλο θέαμα και στόχος ειναι μπροστά στο κοινό του απέναντι σε έναν δύσκολο και φορμαρισμένο Ιταλό μαχητή που προέρχεται από επικράτηση με νοκ άουτ , να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα για το οποίο όλος ο κόσμος του θα ειναι εκεί για να τον υποστηρίξει.

Για την προετοιμασία του μας είπε :

«Aυτή η προετοιμασία μου ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες γιατί μετά τον αγώνα μου στην Ιαπωνία έκατσα παραπάνω απ ότι έπρεπε,έριξα βάρος περισσότερο στην σχολή μου και στα μαθήματα,με αποτέλεσμα να αφήσω τις προπονήσεις και να ανέβω στα κιλά,πράγμα που με έκανε να φορμαριστώ τώρα μετά από δύο μήνες προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι.

Ευτυχώς η συνεργασία μου με κάποιους ανθρώπους που είναι καθοριστικά στελέχη του προπονητικού μου team τα τελευταία χρόνια με φέρνουν πάντα στην καλύτερη μου φόρμα πριν τον κάθε αγώνα μου και τους ευχαριστώ που είναι δίπλα μου.

Είναι ο Σταμάτης Μουρτάκος και ο Στάθης Βασιλείου που ασχολήθηκαν με την διατροφή μου και τους τρέλανα για άλλη μια φορά (χαχα),ο Μανώλης Τσικνακης και το Ένταση fitness shop το κορυφαίο κατάστημα συμπληρωμάτων στον Κορυδαλλό που ασχολήθηκε με το κομμάτι της σωστής καθοδήγησης των συμπληρωμάτων μου στην διατροφή μου,ο γυμναστής μου στην άρση βαρών Δημήτρης Βελλιανίτης,η κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων QNT με πιστοποιημένα συμπληρώματα από τον ΕΟΦ και ο Εμίλιος Γιατζόγλου,η εταιρεία κρεάτων Power in meat και ο Χριστόφορος Ταχυνακος που τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει αποκλειστικά την διατροφή μου σε ότι αφορά το ποιοτικότερο κρέας, σημαντική συνεργασία μου με την Compex και τον κύριο Μανώλη Σταυρόπουλο που αφορά τα μηχανήματα ηλεκτροδιεγερσης της σειράς Compex που μου έλυσαν τα χέρια σε ότι αφορά την αποθεραπεία και αποκατάσταση μετά από έντονες προπονήσεις,μασάζ ακόμα και γυμναστική η φορμαρισμα πριν την βασική μου προπόνηση...απλά εκπληκτικό.

Τον Ηλία Μαστανδρέα και την Seven Hellas με τον κορυφαίο αθλητικό εξοπλισμό που είναι δίπλα μου,τον μασέρ μου Στέλιο Βελκόπουλο και φυσικά όλους τους χορηγούς μου όπως το Αϊβαλί στη Νίκαια και το Σωτήρη Τζίνι που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε αγώνα μου.»

Η άποψή του για τον Invernino και αν έχει παρακολουθήσει αγώνες του:

«Ναι τον παρακολούθησα, ήθελα έναν δυνατό αντίπαλο ,γιατί το τελευταίο διάστημα οι αγώνες που βλέπω στις εγχωριες μάχες είναι για κλάματα με αποτέλεσμα να διώχνουν των κόσμο από τα γήπεδα μιας και νομίζουν ότι θα πάνε να δούνε άλλο ένα αστείο ματς να κερδίζει ο Έλληνας αθλητής τον τραγικό σούπερ παγκόσμιο ξένο.

Οπότε έπρεπε να τον μελετήσω.

Ο αντίπαλός μου αγωνίστηκε παραδόξως πριν μια βδομάδα και έδωσε νοκ άουτ οπότε αυτό σημαίνει ότι έρχεται έτοιμος και σε μεγάλη φόρμα!

Αγωνιστηκα έχει πολύ καλά χέρια και γόνατα... αλλά εγώ έχω καλύτερα!»

rdx hellas 03377

Για το τι είναι αυτό που του έχει λείψει από το να αγωνίζεται εντός Ελλάδος τα τελευταία χρόνια:

«Μου έχει λείψει να αγωνίζομαι και να ακούω ελληνικές φωνές,οι πανηγυρισμοί όλη αυτή η ζέστη ατμόσφαιρα που μόνο εμείς στην Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε και φυσικά μετά από μια δυνατή μάχη να αγκαλιάζω το παιδί μου,την γυναίκα μου,την οικογένεια μου και φυσικά δικά μου πρόσωπα.»

Για το αν ξεχωριζει κάποιον αγώνα του από όλες αυτές τις σπουδαίες μάχες που έδωσε στο εξωτερικό τα τελευταία 5 χρόνια :

«Όλα ήταν ένα και ένα και πολλά από αυτά ήταν νίκες μου με νοκ άουτ . Από τον αγώνα μου στην Κίνα που μου άνοιξε τις πόρτες μέχρι την πρώτη φορά που πάτησα Ιαπωνία και K-1.

Είναι κάτι που μόνο ο Μιχάλης Ζαμπίδης το έχει ζήσει και ότι και να γράψω είναι πολύ λίγο,έχω αγωνιστεί μπροστά σε 22.000 κόσμο και τους έκανα να χορεύουν με ποντιακή λύρα μέσα εκεί, απλά ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που έχω ζήσει!»

Για τα επόμενα σχέδιά του στο εξωτερικό και αν υπάρχει κάτι νεότερο...

«Ναι, υπάρχει κάτι νέο Βάιε που είμαι σίγουρος, θα το αλίευσεις πρώτος μόλις κυκλοφορήσει . Απλά δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Το σίγουρο είναι πάλι δεν θα κάνω καλοκαίρι,για να σε βοηθήσω...»

Το μήνυμα που έχει να στείλει στον αντίπαλο :

Να είναι έτοιμος! Το Σάββατο θα είναι δύσκολο για εκείνον! Θα έχω των κόσμο εκεί και θα τον ακούσουν μέχρι την Ιταλία!»

Ένα ακόμα ευχαριστώ που θα ήθελε να το πει :

«Ευχαριστώ πολύ τον μεγάλο ράπερ και φίλο μου Νίκο,η αλλιώς Ισσοροπιστη όπως τον γνωρίζουν όλοι που μου έγραψε ένα ραπ κομμάτι και θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στον αγώνα μου καθώς θα τραβήξουμε και πλάνα για το videoclip.

Οπότε ετοιμαστείτε οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί θα γίνει χαμός το Σάββατο στο Γεώργιος Στεφανόπουλος!

Να είστε όλοι εκεί!»

stauros exakoustidis 000222799

aaabbhu6e

gods of war 2 banner 9

exakoustidis banner 5776

protonotarios 1444