protonotarios 20208

Sargis Petrosyan : «Με το πρώτο sold out ‘Adrenaline Explosion’ ανέβασα τον πήχη!»

on . Posted in Ελληνικά Νέα

force 1 tasos tsalas 10

sargis petrosyan 044477

fight club open banner 1

Ο Sargis Petrosyan κατάφερε με την πρώτη διοργάνωση του «Adrenaline Explosion» να κάνει την διαφορα φέρνοντας μια πνοή ανανέωσης στο promotion μαχητικών αθλημάτων που την έχουμε ανάγκη.

Σε μια περίοδο που σπάνια κανείς επενδύει στην Ελλάδα σε πλούσιο οπτικό υλικο προμοταρίσματος, ο Petrosyan αποφάσισε να μην κάνει βήμα πίσω από το πλανο που έχει για την διοργάνωσή του.

Έκανε γερό μπάσιμο προσδωκόντας μελλοντικά να αναδείξει κυρίως νέα ανερχομενα ονόματα και ταλέντα όπως μας εκμυστηρεύεται σε κατ' ιδίαν συζητήσεις.

Έχει ενθουσιασμό που μπροστά στην βαριεστημάρα αρκετών άλλων μοιάζει όαση σε εμας που ασχολούμαστε καθημερινά με αυτό τον χώρο.

Λάθη έκανε, μαθαίνει και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Επειδή όμως όλα στις πράξεις κρίνονται δείτε τι εχει να μας πει στην πρώτη του συνέντευξη στο ufight.gr ως διοργανωτής του «Adrenaline Explosion».

Πριν την διαβάσετε όμως , μια ακομα επισήμανση που είναι σημαντικη. Αντέχει την πολύ και σκληρή κριτική –τουλάχιστον για τη ώρα- , σε έναν χώρο που μας έχει αποδείξει περίτρανα πως ο εγωϊσμός και η ξερολίαση... τυφλώνουν.

Sargis θέλω να μου πεις πόσο ικανοποιημένος είσαι από την πρώτη σου διοργάνωση με βάση αυτό που είχες στο μυαλό σου; Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις σου; Τι γεύση σου αφήνει;

Sargis Petrosyan : Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά, άφησε καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Αυτό που είχα στο μυαλό μου δεν είναι εύκολο να το πετύχει κάποιος εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα έχω σκεφτεί. Σαν ανταπόκριση όλα ξεκινάνε τώρα και η γεύση, θέλουμε πολύ δουλειά.

sargis petrosyan 04994498

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες και πως ανταπεξήλθες στην πορεία;

Sargis Petrosyan : Η δυσκολία που αντιμετώπισα σε αυτή την πορεία ήταν η αλλαγή του γηπέδου που προέκυψε λίγες εβδομάδες πριν από την διοργάνωση, όπως και η αντικατάσταση όλου του διαφημιστικού υλικού, ακόμα και αλλαγές στην κάρτα αγώνων, δεν έπαιξαν και άλλα δυνατά ονόματα του χώρου διότι υπήρχε sold out εισιτηρίων, παρόλο που η διοργάνωση άλλαξε ημερομηνία και έγινε στο τριήμερο της εορτής της Θεσσαλονίκης του Αγ. Δημητρίου και η εθνική εορτή 28η Οκτωβρίου. Είχα στόχο και δεν θα με σταματούσε τίποτα, τελικά το κάναμε και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά ποσό ικανοποιημένος είσαι από τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση;

Sargis Petrosyan : Από τους αθλητές προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος , έδειξαν το ήθος, την παιδεία και την αθλητική τους αξία, τους δίνω τα συγχαρητήρια μου και τους ευχαριστώ για την συμμετοχή τους.

Αν σου έλεγα να ξεχωρίσεις τρεις αγώνες και τρεις αθλητές ποιοι θα ήταν αυτοί και γιατί;

Sargis Petrosyan : Θα ήταν άδικο για τους άλλους αθλητές διότι τα περισσότερα παιχνίδια ήταν υπερθέαμα το καθένα ξεχωριστά.

Η αναμέτρηση του Λεβάν Γκουρούλι με τον Ολλανδο αντιπαλό του κυρήχτηκε no contest τελικά σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα. Τι συνέβη εκει;

Sargis Petrosyan : Ο αγώνας του Guruli απ' ότι βλέπω θα μείνει στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς για πρώτη φορά έγιναν κάποια πράγματα φανερά και έτσι όπως θέλω εγώ να γίνονται. Ο αγώνας και το αποτέλεσμα είναι NO CONTEST και ας ελπίζουμε πως στην επόμενη διοργάνωση θα ξαναδούμε τους παίκτες.

sargis petrosyan 1044433

Τα σχεδιά σου από εδώ και πέρα ποια είναι; Τι να περιμένουμε μιας όπως και εχεις πει κάθε φορά θελεις να ανεβαζεις τον πηχη ψηλότερα;

Sargis Petrosyan : Ήδη έχω ανεβάσει τον πήχη κατά πολύ. Στην επόμενη διοργάνωση ο στόχος μας είναι να μειώσουμε εως και να μηδενίσουμε μέχρι και τα παραμικρά λάθη που έγιναν. Τα σχέδια για το Adrenaline Explosion είναι πολύ μεγάλα, σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση για τα επόμενα βήματα αλλά τώρα είμαι ερωτευμένος και μετά από πολύ πιεσμένο πρόγραμμα θα αφιερώσω λίγο χρόνο στην προσωπική μου ζωή! Δεν κρύβω όμως πως ετοιμάζω και άλλες εκπλήξεις για τους οπαδούς μου και για τους λάτρεις του Boxing!

Ένα τελευταίο μήνυμα στο κοινό της διοργάνωσης του «Adrenaline Explosion»!

Sargis Petrosyan : Τελευταίο μήνυμα μου είναι πως εκτιμώ και σέβομαι όλους αυτούς που εμπλέκονται με τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, έχουν άποψη και ιστορία ο καθένας τους, κάποιοι ακολουθούν κάποιοι κάνουν πράγματα για να τους ακολουθήσουν. Έχω μπει στο χώρο για να κάνω την διαφορά, έχοντας δίπλα μου πλέον μεγάλο υποστηρικτικό δίκτυο, ανθρώπους του χώρου και μη. Η απόλυτη επιτυχία είναι θέμα χρόνου! Εγώ κοιτάω την δουλεία μου και το ίδιο συμβουλεύω τους άλλους.

Τέλος να ευχαριστήσω την ομάδα μου, Ξένια Μιτάκου, Σοφία Παλάνη, Θέμη Τζόγκα, Κώστα Βανδώρο, Μάκη Αλία για την πολύτιμη βοήθεια τους σε κάθε δυσκολία, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που χωρίς την στήριξη τους δεν θα ήταν πιθανό όλο αυτό, τους αθλητές, τους προπονητές και τέλος τον κόσμο που ήρθε και στήριξε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

fight club open banner 1

aaabbhu6e

christos protonotarios 09299