mcp 9 banner 22

bannerpre35

Παραλίγο ο BUAKAW απέναντι σε Έλληνα αντίπαλο : Όλο το παρασκήνιο!

on . Posted in Ελληνικά Νέα

aaabbjid4h

buakaw 8723

fightersdome new banner

Είναι από τις ειδήσεις που από την στιγμή που δεν έκλεισε , δύσκολα μπορείς να την διασταυρώσεις επίσημα , όμως δεν θα σας γράφαμε κάτι αν δεν υπήρχαν πολύ δυνατές πηγές και έμπιστες προς στο ufight.gr ώστε να μεταφερθεί κάτι υπεύθυνα.

Άλλωστε αυτή η επιμονή στην είδηση είναι που έχει κάνει αυτό το site το ufight.gr με τα περισσότερα και μεγαλύτερα αποκλειστικά θέματα στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ακούστε λοιπόν πως έχει η κατάσταση και πως τα τηλέφωνα εχτές Παρασκευή 20 Απριλίου πήραν φωτιά από το μεσημέρι και μετά.

Αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο όνομα στo Kickboxing από ελληνικής πλευράς στα -70 κιλά δίχως καμία απολύτως αμφιβολία είναι ο Μελέτης Κακουμπάβας. Αν καποιος διαφωνεί μπορεί να βγει να τον προκαλέσει μπας και ανερμανθει λίγο και το ενδιαφέρον του κοινού στον χώρο του ελληνικού Kickboxing που από πλευράς έντασης στο matchmaking τους τελευταίους μήνες φυτοζωεί...!

Που μπλέκεται όμως και πως συνδέεται εδώ το όνομα του Buakaw με τον 'Nightmare'...

Ο κορυφαίος Ταϊλανδός σταρ έχει κλείσει να αγωνιστεί 28 Απριλίου στο 'All Star Fight' στην Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης. Εκεί αντίπαλός του είχε ανακοινωθεί αρχικά , ο Δανός Nicklas R. Larsen τραυματίστηκε και έτσι το promotion άρχισε να ψάχνει σε όλο τον κόσμο τον αντικαταστάτη του που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δεχόταν να παίξει τον Buakaw. Δύσκολο έργο!

meletis kakoumpavas8244

Κάπως έτσι ένα τηλεφώνημα έφτασε και στην Ελλάδα...

Η πρόταση από εδώ έγινε στον Μελέτη 'Nightmare' Κακουμπάβα και εκείνος την αποδέχτηκε κατευθείαν. Buakaw είναι αυτος βλέπετε και ο Μελέτης αποδεδειγμένα δεν κάνει πίσω όσο μεγάλη και αν η πρόκληση όταν πρόκειται για τέτοια ματς. Και αυτό δεν είναι δεδομένο πιστέψτε μας. Αρκετοί αθλητές κρύβονται είτε πίσω από τον εαυτό τους, είτε πίσω από ''μάνατζερς'' για να λένε το ένα όχι μετά το άλλο. Μεγάλο κεφάλαιο και αυτό αλλά δεν είναι της παρούσης.

Ωστόσο το θέμα και το πρόβλημα το μεγάλο αποδείχτηκε για τον Κακουμπάβα πως ήταν στα κιλά . Ο Μελέτης όπως σας έχουμε γράψει στις 18 Μαΐου αγωνίζεται στην Εστονία απέναντι στον εξαιρετικό Maxim Spodarenko. Βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Κρητικό σε φάση αγωνιστικής προετοιμασίας , αλλά πάνω από 10 κιλά από αυτά στα οποία θα έπρεπε να αγωνιστεί με τον Buakaw .

Όσο οδυνηρό weight cutting και να έκανε υπήρξαν σοβαρές δεύτερες σκέψεις για το αν τελικα θα τα κατάφερνε προκειμένου να είναι και σε θέση να αγωνιστεί όσο καλυτερα γινόταν από φυσικής κατάστασης.

Με το όνομα του Κακουμπάβα να βγαίνει κάπως έτσι εκτός πλάνου οι πληροφορίες του ufight.gr εντόπισαν ακόμα ένα όνομα που έπαιξε δυνατά σε συζητήσεις και είναι αυτό του σπουδαίου Κύπριου Σάββα Μιχαήλ που βγάζει μάτια στην Ταϊλάνδη. Το πρόβλημα εδώ ήταν από την αντίθετη μεριά μιας και ο Μιχαήλ δεν παίζει στα 70 , αλλά είναι γύρω στα 60 εκεί που κανει τις μαχες του αυτή την στιγμή.

savvas michael9233

Για το αν αναφέρθηκαν και άλλα ονόματα δεν ειμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε , όμως μέσα και από τις διεθνές επαφές που έχουμε στο U-Fight αυτά τα δύο ονόματα τα διασταυρώσαμε και σίγουρα έπαιξαν για Buakaw.

Ο συντονιστής σε όλη αυτή την διαδικασία σύμφωνα επίσης με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας ήταν ο Χρήστος Παπαναγιώτου που όπως σας γράφουμε συνεχώς από εδώ αποτελεί για την χώρα μας τον μάνατζερ που έχει ''πλοκάμια'' παντού και ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα promotions αυτή την στιγμή στον κοσμο στον χώρο του Kickboxing.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο ίδιος επίσημα δεν μας επιβεβαίωσε κινήσεις και ονόματα που προτάθηκαν, αλλά όπως σας γράψαμε και στην αρχή του άρθρου δεν είναι παράξενο αυτό γιατί όταν κάτι δεν κλείνει επίσημα δύσκολα θα επιβεβαιωθεί , ιδιαίτερα όταν κάποιος δουλεύει με αυστηρα επαγγελματικά κριτήρια όπως ο υπεύθυνος του KIMBO Management.

Πάντως το ρεπορτάζ που δημοσιεύουμε σήμερα είναι πραγματικό και νομίζουμε ότι χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία λόγω συγκυριών να δούμε τον Buakaw με Έλληνα αντίπαλο ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον ξαναδωθεί αυτή η ευκαιρία...

colosseum fight show 25

aaabbhu6e

stelios papadopoulos 949644

kobudo555