ΚΑΘΕΤΟ5

banner kossivakis

Ο Gordon Ryan κέρδισε τον Rousimar Palhares στo ‘World Jiu Jitsu Festival’!

on . Posted in Τελευταία νέα

force 1 tasos tsalas 10

gordonryan199

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία του στο ADCC, ο Gordon 'King' Ryan επικράτησε του άλλοτε UFC fighter και σπεσιαλίστα στα κλειδώματα ποδιών Rousimar Palhares.

Η νίκη ήρθε μετά από 15 λεπτά με απόφαση στο Long Beach της Καλιφόρνια.

Ο Ryan ξεκίνησε τραβώντας γκαρντ, ακολούθησε sweep και προσπάθεια για τρίγωνο. O Palhares εβγαλε το κεφάλι του απέξω και αμέσως επιτέθηκε στο δεξί πόδι του Ryan. Όμως μετά παρέδωσε την πλάτη του με τον Ryan να τον δένει τριγωνικά στο σώμα.

Μετά η μάχη πήγαινε μπρος-πίσω με τον Ryan να επιδιώκει να βρει πνιγμό και τον Palhares να χρησιμοποιεί παγίδες και την τερατώδη δύναμή του για να ελέγχει τα χέρια του Ryan.

Αυτό συνεχίστηκε για 13 λεπτά, με κανέναν grappler να μην μπορεί να περάσει κάτι στον άλλο εώς ότου ο Ryan άφησε το τριγωνο για να βάλει κάτω το αριστερό χέρι του Palhares με το πόδι του.

Με ένα λεπτό να απομένει, ο Ryan επιχείρησε έντονα να βρει καποιο rear-naked choke, όμως δεν τα κατάφερε μέχρι το φινάλε.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Gordon Ryan ανέφερε :

«Έχω το 'King of the Mat Grappling' σε δυο εδβομάδες. Εχω τον Rudolfo Vieira και μετα τον Gabriel Gonzaga στο 'Submission Underground.

Αυτοί είναι οι κύριοι στόχοι μου για τώρα μέχρι το τέλος του έτους.»

aaabbhu6e

bannerpre35

protonotarios2020 1