. .

warrior spirit boyka event 18

thomas smiaris banner 1

athlon banner 1

synergy jiu jitsu

Γιατί η συντριπτική ήττα της Rousey είναι μεγάλο μάθημα για όλους!

on . Posted in Τελευταία νέα

aaabbjid4h

aaaaaaaaaaaaaaaaaabbbsdg3hh6

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbnhu33339

Προφήτης στο ufight.gr δεν είμαι, αλλά αυτό που συνέβη πριν λίγες ώρες με πρωταγωνίστρια την Ronda Rousey στο οκτάγωνο ... μύριζε από μακριά.

Γράφει ο  Βάιος Μπρουζιώτης

Η Ronda Rousey έπρεπε να είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση από εκείνη την ήττα της απέναντι στην Holly Holm. Και εξηγούμαι...

Αν δούμε καθαρά το αποτέλεσμα εκείνο με τον τρόπο που εξελίχτηκε το ματς φυσικά και θα ήταν αδιανόητο να σκεφτεί κανείς πως η Ronda πρέπει να κρεμάσει τα γάντια της.

Ωστόσο όλα αυτά που ακολούθησαν με την απόλυτη ψυχική κατάρρευση της αθλήτριας ήταν πραγματικά κάτι το αδιανόητο. Η Ronda πέρασε κατάθλιψη και ουσιαστικά παραδόθηκε στα κακά μονοπάτια του δικού της μυαλού.

Όσο και να βοηθήθηκε από ψυχολόγους, από το αγόρι της, τους φίλους και την οικογένειά της ήταν δεδομένο πως ένας άνθρωπος με τέτοια ψυχολογία δεν θα επέστρεφε ως αθλητής ποτέ ξανά πίσω ο ίδιος.

Μεγάλη ευθύνη για αυτό που είδαν τα ματάκια μας και το τελείωμα σε 48 δεύτερα, φέρει και ο ίδιος ο Dana White που έκανε την Ronda το ... αγαπημένο του κατοικίδιο! Προφανώς και εκείνος τυφλωμένος από την λάμψη της αθλήτριας που του είχε φέρει πολλά λεφτά στο ταμείο τα προηγούμενα χρόνια και που έκανε πρώτη το άλμα με μεγάλη επιτυχία και στον κινηματογράφο, δεν θέλησε να δει την αλήθεια. Την αλήθεια πως η Ronda λόγω ψυχολογίας, ήταν πλέον μια ''τελειωμένη'' για τα δικά της standarts αθλήτρια.

Ένας άνθρωπος που δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός από την κορυφή, σίγουρα κάπου κάτι χάνει. Πολλές φορές αθλητές το λένε αυτό με μια ψωνίστικη χροιά, όμως η Ronda το εννοούσε αυτό . Πράγμα που είχε ως συνέπεια, όταν έφαγε το πρώτο χαστούκι να αρχίσει και να την κυνηγάει αυτό... ανελέητα – ασταμάτητα.

Δεν γινόταν μετά την ψυχική της κατάρρευση να της δωθεί ένα τέτοιο ματς με την Amanda Nunes που σαν λιοντάρι –έτσι όπως εμφανίστηκε και στην ζύγιση- την έβλεπε σαν λαχταριστό θήραμα , προετοιμαζόμενη εδώ και χρόνια –όπως έχει δηλώσει- να το κατασπαράξει. Και το κατασπάραξε...

Η φάτσα της Rousey στην ζύγιση τα μαρτυρούσε όλα. Έμοιαζε με μαχήτρια που είχε μόλις βγει από δοκιμαστικό σωλήνα. Λες και έκαναν πειράματα πάνω της έχοντάς την κλεισμένη σε ένα δωμάτιο δίχως να της επιτρέπουν να δει κόσμο για μήνες. Εντελώς στα χαμένα, ένας άνθρωπος αποκομμένος από ότι εξελίσσονταν γύρω του, επειδή απλά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Μα πόσο σοβαροί είναι; Η απάντηση : Τόσο σοβαροί ώστε βλέποντας την Rousey σαν όμορφο κατοικίδιο δέχτηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία την απαίτησή της να μην εμφανιστεί πουθενά πριν το ματς. Παγκόσμια πρωτοτυπία!

H Ronda εδώ και αρκετό καιρό ειναι αλλού . Ειναι στον κινηματογράφο, ειναι στις συνεντεύξεις, ειναι στην showbiz. 

Εδώ βγήκε η ίδια και δήλωσε πως κάνω ίσως τον τελευταίο μου αγώνα πριν το ματς τίτλου! Το φώναζε πως δεν το θέλει άλλο αυτό, αλλά ποιός την άκουγε ; Χρήμα στην μέση...

Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα αλλά να μην σας κουράσω θα κλείσω με αυτό :

Οι αθλητές είναι άνθρωποι πρώτα και πάνω από όλα! Και όταν σταματάμε να τους βλέπουμε ως ανθρωπους βάζοντας άλλα χαρακτηριστικά πάνω τους, τότε πραγματικά γινόμαστε αυτόχειρες στην κάθε μορφής ''αυτοκτονία'' τους.

Διαβάστε ακόμα στο UFight.GR :

White : ''Ο κόσμος έκλαιγε στο στάδιο για την Rousey : Είναι συντετριμμένη !''

ΕΦΙΑΛΤΗΣ Amanda Nunes : Διέλυσε σε 48 δεύτερα την Ronda Rousey ! (BINTEO)

H Nunes τρολάρει την Rousey αμέσως μετά το σπάσιμο ! (ΦΩΤΟ)

aaabbhu6e