03   03   03   03
Πέμπτη,18 Απριλίου, 2024

paffen sport greece

Τα χρήματα που πήραν οι μαχητές στο ‘UFC 300’!

Τα χρήματα που πήραν οι μαχητές στο ‘UFC 300’!

Γιώργος Καμπόσος : ‘Στις 12 Μαΐου έρχομαι να πάρω το κεφάλι του Λοματσένκο!’

Γιώργος Καμπόσος : ‘Στις 12 Μαΐου έρχομαι να πάρω το κεφάλι του Λοματσένκο!’

O Devin Haney αρπάζει τα μούτρα του Ryan Garcia και τον σπρώχνει (vid)

O Devin Haney αρπάζει τα μούτρα του Ryan Garcia και τον σπρώχνει (vid)

O Alex Pereira σπάει το δάχτυλο του ποδιού του λίγες μέρες πριν το ‘UFC 300’ (vid)

O Alex Pereira σπάει το δάχτυλο του ποδιού του λίγες μέρες πριν το ‘UFC 300’ (vid)

Μελέτης Κακουμπάβας : ‘Πίσω από τις επιτυχίες μου κρύβονται ώρες ιδρώτα’ (vid)

Μελέτης Κακουμπάβας : ‘Πίσω από τις επιτυχίες μου κρύβονται ώρες ιδρώτα’ (vid)

‘Είμαι από την Ρωσία, δεν θα κάνετε τέτοια σε μένα…’

‘Είμαι από την Ρωσία, δεν θα κάνετε τέτοια σε μένα…’

O Max Holloway εξηγεί γιατί έκανε νόημα στον Justin Gaethje να παίξουν ξύλο

O Max Holloway εξηγεί γιατί έκανε νόημα στον Justin Gaethje να παίξουν ξύλο

.

.

8 Λόγοι για να συμμετάσχεις στην 2η σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας (Video)

deuteri sxoli ekpaideuton

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – ΠΟΕΤΑ, η μόνη ΜΗ αθλητική ομοσπονδία πολεμικών στη χώρα μας, και συνώνυμο με την Αυτοάμυνα στην Ελλάδα, αφοσιωμένη στους σκοπούς δημιουργίας της, ιδρύει τη 2η σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας με έναρξη 19 Ιουνίου 2021.

banner new 233

Μια καινοτόμα δράση, που συνεχίζει να αλλάζει τους κανόνες και τα δεδομένα στην Αυτοάμυνα, και παράλληλα μια εξαιρετική εμπειρία απόκτησης – διεύρυνσης εξειδικευμένης γνώσης, που δημιουργεί ουσιαστική επαγγελματική κατάρτιση.

Αυτοί είναι οι 8 κύριοι λόγοι και τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα, που θα σε πείσουν να κάνεις τον Ιούνιο την καλύτερη επιλογή για το μέλλον σου, στο χώρο της Αυτοάμυνας.

1. Η κορυφαία ομάδα των 14 διδασκόντων καθηγητών, με το εξαιρετικό και βαρύ βιογραφικό που είναι η καρδιά της σχολής. Ονόματα που το καθένα έχει γράψει σημαντική ιστορία στον χώρο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων, που με την πολύχρονη εμπειρία και πείρα τους, αποτελούν εγγύηση για παροχή ουσιαστικής και εξειδικευμένης γνώσης, στον κάθε συμμετέχοντα.

2. Οι 16 θεματικές ενότητες και οι 75 ώρες εκπαίδευσης, που υπερκαλύπτουν όλο το εύρος της γνώσης του Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας, τόσο στο πρακτικό, όσο και στο θεωρητικό κομμάτι της διδασκαλίας. Είναι ο κύριος λόγος που όλοι στον χώρο αναγνωρίζουν, πως πρόκειται για την μόνη ουσιαστική σχολή Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα.

3. Το χαμηλό και απολύτως προσιτό κόστος της σχολής, αναλογικά με τη σχέση τιμής και παροχών, είναι επίσης σημαντικός λόγος. Η Ομοσπονδία μας, λαμβάνοντας υπόψη της, την οικονομική στενότητα των καιρών, καλύπτει μεγάλο μέρος των εξόδων της σχολής, για να έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης, ο κάθε συνάδελφος και ο κάθε ενδιαφερόμενος που πληροί τα κριτήρια συμμετοχής.

4. Η εκπαίδευση που παρέχεται, αφορά όλα τα συστήματα πολεμικών τεχνών. Η Π.Ο.Ε.Τ.Α είναι ομοσπονδία χωρίς πολιτικές και ίντριγκες. Αντιμετωπίζουμε ισότιμα τον κάθε συνάδελφο και αγκαλιάζουμε όλα τα στυλ χωρίς προκαταλήψεις. Ετσι και η σχολή εκπαιδευτών Αυτοάμυνας, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της κάθε τεχνοτροπίας, κινείται στον γενικό άξονα της Αυτοάμυνας, καταρτίζοντας τον κάθε συμμετέχοντα σε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται.

5. Φυσικά και η νομική υπόσταση του διπλώματος που αποκτά ο κάθε συμμετέχων, συν την αναγνώριση του διεθνούς διπλώματος, σε συνδυασμό με το κύρος της σχολής, συν το πιστοποιητικό εκπαίδευσης Πρώτων βοηθειών με απόκτηση ειδικότητας ανανήπτη ΒLS/ASD από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ισχύς 5 ετών) είναι τρια επιπλέον επαγγελματικά εφόδια στους παλαιούς δασκάλους, που βαραίνει το βιογραφικό τους, αλλά και ένα εχέγγυο λαμπρής σταδιοδρομίας στους νέους, ως Εκπαιδευτές στον χώρο της Αυτοάμυνας εν γένει.

6. Η ημερομηνία διεξαγωγής της σχολής. Το χρονικό πλαίσιο επιλέχτηκε με βάση του ότι από τα μέσα Ιουνίου που ξεκινά η σχολή (19/6), αφενός θα αρθεί η απαγόρευση λειτουργίας άσκησης σε συλλόγους, αφετέρου κλείνουν τα σχολεία και θεωρείται low season για τις σχολές. Επίσης σε αυτές τις ημερομηνίες η πιθανότητα αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι ελάχιστες. Το τέλος της σχολής 1/8, επιτρέπει στον καθένα να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Τα μαθήματα της σχολής γίνονται μόνο Σάββατο και Κυριακή, και έτσι δεν αποτελούν κώλυμα λόγω δουλειάς και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

7. Η υψηλή ποιότητα που είναι συνώνυμο της Π.Ο.Ε.Τ.Α σε κάθε δράση της. Στα 6 μόλις χρόνια λειτουργίας της, η Π.Ο.Ε.Τ.Α έχει διοργανώσει πολλές Διεθνείς και Εθνικές δράσεις και εκδηλώσεις. Από την διοργάνωση του Παγκόσμιου συνεδρίου το ‘18, του κάθε Πανελλήνιου Διαγωνισμού, των ετήσιων βραβεύσεων σπουδαστών, έως και το κάθε σεμινάριο, η υψηλή ποιότητα είναι η βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας μας. Και σε αυτόν τον τομέα, έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις πολεμικές τέχνες και καλλιεργούν την Αυτοάμυνα, ανεξάρτητα αν είναι μέλη και υποστηρικτές μας.

8. Η ΠΟΕΤΑ, είναι αναγνωρισμένος φορέας πολιτισμού, από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, γεγονός που προσθέτει στην εγνωσμένη βαρύτητα και εγκυρότητα της Ομοσπονδίας εν γένει, και της σχολής ειδικότερα.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση, για την συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου που πληρεί τα κριτήρια, και βεβαιώνει a priori την επιτυχή έκβαση, και της 2ης σχολής Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας.

Υ.Γ Λόγω των περιοριστικών μέτρων, για τον επιτρεπόμενο αριθμό ασκούμενων σε κλειστό χώρο που σίγουρα θα τεθούν από την πολιτεία, αλλά και γιατί η ποιότητα σπουδών της σχολής παραμένει το πρωταρχικό μέλημά μας, ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι μικρός. Ο στόχος μας είναι, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ουσιαστική γνώση και να εκπαιδευτούν σωστά, γι αυτό συμβουλεύουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει την αίτησή του όσο πιο σύντομα μπορεί. Εχουμε δηλώσει πως θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Αμεση επικοινωνία, 211.21.36.521 (Από 14:00 έως 21:00)

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες – Αιτήσεις συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ειδική φόρμα https://selfdefense-instructor.gr/contacts/

Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστοχώρο της σχολής εκπαιδευτών αυτοάμυνας, https://selfdefense-instructor.gr/

Τμήμα Δημοσίων σχέσεων και ενημέρωσης ΠΟΕΤΑ

 

aaabbhu6e

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΚΥΡΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Καμπόσος : ‘Στις 12 Μαΐου έρχομαι να πάρω το κεφάλι του Λοματσένκο!’

george kambosos jr vasily lomachenko 1 small

 

O Max Holloway εξηγεί γιατί έκανε νόημα στον Justin Gaethje να παίξουν ξύλο στο κέντρο του οκταγώνου!

max holloway justin gaethje 200 small

 

O Arman Tsarukyan εξηγεί γιατί γρονθοκόπησε φαν : ‘Είμαι από την Ρωσία, δεν θα κάνετε τέτοια σε μένα…’

arman tsarukyan charles oliveira small

 

O Alex Pereira εξηγεί την κίνηση μετά το ΚΟ στον Jamahal Hill : ‘Έπρεπε να πληρώσει για την ασέβεια!’

y alex pereira jamahal hill ufc 300 disrespect small

 

‘Κυριολεκτικά ούρλιαξα’ – Το μικρόφωνο πιάνει την φωνή του διαιτητή στον τρομερό KO Holloway σε Gaethje (vid)

marc goddard max holloway 45 small

 

Πρώτη αντίδραση Justin Gaethje μετά το σκληρό νοκ άουτ από Max Holloway

justin gaethje reaction ufc 300 max holloway small

 

Βρέθηκε ο φαν που δέχτηκε τις γροθιές του Arman Tsarukyan : ‘Δεν τον προκάλεσα!’

fan arman tsarukyan small

 

H viral η αντίδραση Ilia Topuria στο νοκ άουτ Max Holloway : ‘Μοιάζει σοκαρισμένος’ (vid)

ilia topuria max holloway small

 

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! O Max Holloway προκαλεί για ξύλο στο κέντρο του κλουβιού τον Justin Gaethje και τον βγάζει KO στο τελευταίο δευτερόλεπτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

max holloway vs justin gaethje ufc 300s small

 

Του γύρισε τα μάτια! Ο Alex Pereira με αριστερό χουκ πέταξε KO τον Jamahal Hill! (vid)

alex pereira jamahal hill ufc 300 small

 

ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ : Conor McGregor και Michael Chandler αντιμέτωποι 29 Ιουνίου στο ‘UFC 303’

conor mcgregor michael chandler ufc 303 small

 

Ο Arman Tsarukyan έδωσε μπουνιές σε φαν καθώς έμπαινε στο οκτάγωνο! (vid)

arman tsarukyan punches fan small 

O Max Holloway πήρε μπόνους 600.000 δολάρια για το ματς με Justin Gaethje! (vid)

max holloway bonus ufc 300 small

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr